Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se Iran igra sa njima, prije nego što udare malo im pamet razvlače, drže u strahu i neizvjesnosti, a još im lagano ekonomiju guraju na dno. Šah potiče iz moćne Perzije, znaju Iranci šta rade.
Rat s Iranom je neizbjezan. Izrael racuna da je bolje sada nego kasnije a i SAD nemaju nista protiv osim upozorenja Izraelu da ne predje crvenu linju i ne upotrijebi nuklearno oruzje.
Turska je najveca enigma i toga se svi boje. Turska je spremna za rat ili gotovo spremna ali kome ce "dati", slabo ko zna.
Ako se pažljivije pogleda većinom su obustavljene linije za Trlaviv. Razlog odveć poznat. Masovno bježanje... Da bi spriječili odlazak, nema aviona i tačka. neki kažu oko milion ljudi je pobjeglo za ovih 10 mjeseci.
Da besplatno lete ne vidi koja dalabu ni tamo sad otisla