Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Svedskoj opet nemiri!!! Mamuzanje mrtvog konja nikad nije dalo rezultate.
Istorija se ponavlja ... drugi put kao farsa. Zaginuše švedjani pod Poltavom od Petra Velikoga, zaginuše švedski instruktori i operativci u Poltavi od Iskandera.
To što troše milijarde dolara za balističke rakete da bi razorili ukrajinske elektrane najbolje govori o Putinovoj Rusiji. Čisti terorizam, stalno izazivanje straha: smrznućete se, umrijećete od gladi, bacićemo nuklearnu bombu... Neka čudna religija, koja obožava strah, smrt i razaranje.
https://www.dw.com/bs/ruske-milijarde-ukrajini/a-17304724