Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide u privatni biznis. Tu je bolja lova.
Halid Genjac: hahahaha...
Nisu mu dali pare u ministarstvu da kupi novo biciklo i na taj nacin obnovi svoj vozni park.
Ne ide to tako u civilizovanim drzavama. Sigurnosna policija je odgovorna za vozni park i kupovinu vozila, on nema nista sa tim niti se on pita...
u BiH to još niko nije uradio podnio ostavku možda se i to neko desi
Ovi nasi ppslije smrti par godina ostaju uhljebeni
Mislim da Švedska luta u poslednje vrijeme i dobro se ne nosi sa ovim promjenama u Evropi izazvane ratom u Ukraini! Vjerovatno nije još redefinisala svoju vanjsku politiku pa tako vidim i ovu ostavku!
Svedska je uvijek znala gdje stoji... Neprijatelj je uvijek dolazio sa istoka na svim vojnim vjezbama od 50-tih godina... Sad su samo to formalizirali ulaskom u NATO
Je li nam novinar daje neki znak sa izjavom da se ostavka poklapa sa ostavkom Kulebe iz Ukrajine? Ne razumijem. Poklapa se i sa otvaranjem mosta Hercegovina. Kakve veze imaju ostavke dva ministra iz dvije drzave? Ili nas novinar onako baca na krivu stranu?
Čovjek užasno loše izgleda za svoje godine. Baja je u pitanju, moja procjena na prvu.