Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa proglasite javno spaljivanje vjerskih knjiga činom govora mržnje i riješena stvar. Otkad je paljenje knjiga sloboda govora? Po tome ispade da su nacisti 1933. kad su palili jevrejske knjige bili borci za slobodu govora!?
Nisam religiozan ali kad vec hoce da spaljivaju Kuran neka to probaju u Saudiskoj Arabaji pa da vide posljedice vrijeđanja ljudi i onoga sto im je sveto
Sloboda govora gubi svoj smisao ako je na stetu i vrijedja drugog. Sloboda govora se odnosi na prava, a ne na izljeve mrznje prema nekome/necemu.
Pa smiri tu bagru , kostat ce vas to sto radite !
Ako uzmes Kuran.pdf i bacis ga u recycle bin i izmes empty trash..jeli to isto?
Mozete radit sta hocete,ali jednog dana doci cete gdje treba????! TESKO VAMA A I SVIMA KOJI VAS PODRZAVAJU U TOME,jer samo Allah moze kaznit kako treba i njegov SUD je najtezi????
I trebaš biti zabrinut. Sram vas bilo i vas i vašu tzv. slobodu govora i demokratiju. Fuj...
moj ministre samo po dzepu i rijesen problem
Muslimani u Švedskoj prodali vjeru za večeru. Biće domonstracije u Pakistanu, Iraku ali u slobodarskoj Švedskoj jok.
Koja sramota i ludilo Kad bi neki musliman aplicirao ili zatrazio zahtjev da spali Bibliju? Ma nikad mu ne bi palo na pamet, a kamoli da tako sta uradi, od sramote bi umrli. Muslimani su po tom gospoda za mnoge! Fuj, koja stoka i bolesnici!!! 😡
nije cudu kad govorite sa dva jezika i sijete mrznju
i sloboda govora ima granice..ekstrenisti i teroristi su samo rezirvisani za muslimane, decenijama se sije mrznja a sada su ko fol zabrinuti, koje licemjerje
Čime se oni bave po ovoj vrućini svih mi bubnjeva Darkwooda
Mumini u Švedskoj uredno primaju socijalu nek se oni bune. Hoće malo sutra. Štancaju djecu, primaju doplatak i socijali i uživaju s "nevjericima" posebno Bošnje u Švedskoj.
Moj Erik.Da ti je samo da vidis godisnji poreski izvod mnogih Bosnja u Svedskoj.Pa ti bi puko od muke buahahahaha
pa rekao sam ti, sta brines bezze. uvedi zakon koji kaze da je apaljivanje knjiga dodatno ispustanje co2 u atmosferu i zabranis. ha ja.
U nekim muslimaskim zemljama je strogo zabranjeno posjedovati Bibliju a u nekim slijedi smrtna kazna ako pređeš u Hriščanstvo ! Saudijska Arabija na primjer ! Zamislite sad da Švedska i li neka druga Hrišćanska zemlja to isto uradi po pitanju Islama !
jak ne laprdaj bezze. u kojoj zemlji ke propisana smrtna kazna za to?
U slučaju da predeš u Hrišćanstvo ili neku drugu religiju na smrt mogu da te osude u Saudijskoj Arabiji , Iranu , Pakistanu , Jemenu , Malezijai , Egiptu itd. Ako nisi musliman od rođenja to se i toleriše nekako al ako pređeš kao musliman u neku drugu religiju možeš biti osuđen na smrt zbog Blasfemije ! Ne mora biti na smrt ali može i sječom ruku ili nogu i drugim svirepim metodama ! Toliko o većinski muslimanskim zemljama a od Evrope traže da budu liberalne prema Islamu !
Pitam se samo gdje je sada internet ulema i zasto sute, umjesto da javno da kazu da nije dozvoljeno niti zivjeti ni raditi, a Bgm primati socijalu od takve drzave koja se ponosi time..naravno mislim na BRACU koja lagodno uzivaju u tom nevjernickom drustvu i vaze nama u BiH kako nismo dovoljno Islamski osvjesceni i kako smo zalutali
Tako je ! 👍
Putin zakon . Nedaj Erdogan zeleno svjetlo Svedskoj.
Al će štamparije da zarade !😂🤣😂🤣
Dzaba vam to, ima kod Bosnje na kuhinji, ormaru ne zna ni on gdje vise skuplja prasinu ne moze ga niko naci od prasine
Samo spaliti ustav Švedske i zastavu Švedske na protestima. Svakih nekoliko dana. Šta je problem za jednu demokraciju?