Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato kad dođu na godišnji, ne možeš proći kroz market, a da ne vidiš bar jedno da vrišti, histeriše i baca stvari uokolo. Roditelji naizgled mrtvi hladni, ali zato u njima vri.
jeste zato oni djetetu mogu prijustiti sta god zele i s tim ga umiriti, a ti mu mozes opalit samar i izgalamit se na njeg ...
Ja, i?
jedan mudar covjek je rekao ako ti ne odgojis svoje dijete, odgojit ce ga neko drugi, a nece bit dobro ako ga "oni" odgoje po svom
Psihicko zlostavljanje je veoma cesto pogubnije od fizickog. Hiljadu puta sam u trznom ce tru cula roditelje kako djetetu koje maltene još ne zna ni pertle svezat govore : “E kretenu”, “Ja cu crknut zbog tebe”, “Ko mi te natovari na vrat”, “Mrš kučko”, pa cak i ruznije stvari. Ko misli da je to OK djetetu govoriti nije normalan.
Ne treba djeci pustati da otvara latice da vadi stvari iz njih i u pozadini im se smijati prvih nekoliko puta a onda kada skrive nesto pokvare tada da ti je udariti dijete sto je to uradilo, ne dopusti mu nesto sto nije za njega, posveti paznju djetetu, pokazi mu kako se sklone igracke kada se zavrsi igra, ne daji mu mobitel u 6-om mjesecu i ne posadjuj ga u cosak sobe, igraj se s djetetom, nemoj da ti TikTok Huda Hatic budu preci od djeteta tvog.
To je da bi se lakse moglo manipulisati djecom jer ce djeca u skoli uciti o LGBT o mnogim raz ratnim stvarima i imat ce veci autoritet ucitelji u skolama nego sami roditelji kuci, roditelji na zapadu su svakako robovi u firmama nema ih kuci, odgajaju ih skole i LGBT profesori. Ne treba gruhati djecu ali trebaju imati postovanje, i kada kazem 1-2x nesto nemoj ili ne moze treci puta ide malo po guzici ili prsticu jednostavno samo da prestane s tim
Haha al se na*ra ti u komentaru. Cuj na zapadu robovi u firmama, nema nigdje boljeg zivot-posao balansa kao u zapadnoj Evropi. :D LGBT profesori haha, boK´te haman dalje od sokaka nisi otisao/la.
danas djeca vec uveliko tabaju roditelje
mene je kajšijao za svako sranje,pa šta mi fali?!
znaci ne smijes djetetu rec ne smijes ovo, a kad ga isibas on onda razumije da to ne smije radit
zato sve vise debila, bajo od mene e letva znala lomit cak i kad nisam skrivio nista, kaze samo ti si ovo, ono i fasunga
Neko brka loncice, ako ja svog sina povucem za uho to nije nasilje nego odgajanje
E sada, ko brka loncice, je bas to pitanje.... Ili ti ne znas sta je odgoj, ili su oni glupi? Pogledaj Svicu kao drustvo i pogledaj Balkan, koji nacin je uspjesniji?
Po ovim komentarima se dobro vidi koji smo mi bolesnici i nasilnici. Da, gospodo, roditelji poput vas i zaradili su degenjek od djece (kada djeca budu jača), jer ste ih vi naučili da je sila jedino ispravno riješenje! Nadam se da će vam djeca biti dovoljno inteligentna i u svojim zrelim godinam razguliti za inostranstvo, tako da ne rade ni za vaše peMzije!
Samo pokazuje koliko nam je mentalitet iskrivljen i zaostao, ne samo u ovom pitanju nego i mnogim drugim, ponasanje u saobracaju npr, itd itd
Aco mali cetalj iz bjeljine je prepao evropu, odgoj djece u RS je veliki primjer, a o poluciji da ne govorimo😅
Tako sto ce ih poslati u bih na mjesalcu pa ih vrate nazad
Treba se odgajat da radi zabrana i degeneka ne bjezi od kuce , da se ne stimulise i ne smiriva opijatima , pa udje u krim vode . Djetetu daj obavezu, druzi se sa njim , bit ce sretno i u redu bez degeneka .
idemo lagano lgbt prava...mic po mic
jako jako pametno od svicaraca, jer dobro drustvo ne pocinje u nekakvom parlamentu plenemu ili skupstini vec u porodici koja je ogledalo drustva i obrnuto. Ako dijete ne slusa kako ce vise slusati i voljeti ako je roditelj nasilan? nego takvo dijete je sutrasnji problem drustva. Dok lijepa rijec ne kosta mnogo a puno postize.