Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Boze, pa kakav um može dici ruku na besmoćno dijete? Čemu suđenje, odmah to uklonite iz društva.
Bolesnika ima svugdje. Kad krenu ljudi komentarisati ove po Europi i svijetu, samo prelistajte malo po internetu o našima i kakve sve psihopate žive među nama. Ne računajući ratne zločine koji su jedan poseban level zvjerstva, imate na desetine takvih koji lede krv u žilama.
Ko sto bi komsija Vucic rekao: Fun Shi Zhong, Cheng Ma.
Kakav crni Ujgur, vi očito niste svjesni koliko su Kinezi loodi
ujguri se ne boje djece.
VEROVATNO VUCICEV BRAT IZ KINE
Sumnjam da je drzavljanin Kine Znamo sta prvo pada na pamet svima na ove teme
Zagovornik sam smrtne kazne, pa normalan svijet ne bi trpio ispade monstruma..
Ma ovakve treba na licu mjesta istuci i onda po kratkom!!! Strasno je udariti malo dijete od 2-5 godina a kamo li nozem napasti !!! Traume za cijeli zivot !!
Da nine opet sljedbenik vere mira i toletancije, gluho bilo
6060, " sledbenik" je jews koji vrse gen nad Gazom, a isto tako nad tvojom bracom po krstu u Palestini i Libanu, ali nemas ti elementarno obrazovanje da bi znao da svi Arapi nisu Muslimani!!!!