Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa glasali su. Demokratija i kraj price.
Daj sobu za muslimane, daj sobu za hrišćane, daj sobu za Jevreje, onda se bune ateisti, a katolik neće sa protestantima i pravoslavac neće sa budisto. Daj WC za žene koji se osećaju kao muškarci, daj WC za Božu Vreću, daj WC za one koji su promenili pol i još jedan WC za one koji razmišljaju o tome. Ako si oženjen i imaš decu - ti si idiot. I pametni Švajcarci isekli priču u korenu. Marš u 3LPM. Kući, pa se moli.
Kad Rusija kroz parlament zabrani LGBT onda je to šta???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zato i jeste tu gdje ste…ne trebaju im vjernici koji se mole i kradu kao kod nas
Nekada je borba pijetlova i pasa u ringu bila krivično dijelo danas age kroz život mogu savjetovati populi tj.sex ili goli sex kroz život .
MRZIM (ne)ljude koji brane vjerske slobode☦️✝️☪️🕎
Ludnica koliko su zaluđeni necim abstrantkim zvanim zakon. Stvari se trebaju prilagođavati ljudima, ne obrnuto.
Tko to ima vremena moliti se Bogu na poslu? Bravo Švicarska❤️
Švicarska je Iblisov dom
Dobar mu dom
ofirno im
Pa cekaj ovi nasi dodikovci i civicevci namjerno kazem dodikivci i covicevci zato sto nisu svi isti. Ponavljaju ko papagaji da je evropa krscanska sto bi se prije reklo sekularna odnosno biraj vjeru koju zelis. Al tesko je brđanu to dokazati.
Budi ti sekularan u svoja četiri zida!
Islam osvaja svijet a vi pričajte što želite!!!Samo pogledajte grad Minneapolis
Pa šta. Hoce li onda svijet biti možda bolji? Evo vidim gdje god su "naše" muslimanske države teku med i mlijeko. Daj ba razmisli malo
Referendum
Ako si vec upao u parlament Svice kome se imas moliti
Dvadesetprvi vijek je uveliko.Evo dokaza kako se živi u normalnoj zemlji i uporedi sa nama indijancima.
vjera je privatna stvar I ne treba je mijesati s javnim funkcijama I vodenjem drzave. Svicarska je neutrally drzava po pitanju vjere I zato je napredna
UZMI SINKO NEKU NAŠE VERE, NEMOJ ONU ŠTO DUPE NE PERE!