Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako upravljati masama??? 1. Unesite strah medju ljude 2.zaokupite im paznju imaginarnim problemima NA KOJE NE MOGU UTJECATI da vas ne ometaju u planovima NA KOJU MOGU UTJECATI.. jednostavno 😉
Jel može jedna vijest o dešavanjima u Palestini, bando licemjerna !!
Covjek je bolestan u glavu. Na zalost predsjednik je Rusije. U 9 dana pokazao je zlocine, nacizam, teror, pokolj, razaranja, prijetnje smaku svijeta, silu za koju smatra da je svevisnje Bozje bice sa mocima da vlada i postane gospodar svijeta. E onda kada je tako- nemojte misliti da je za sada sve pokazao. Proklet bio tko ga pravda.. Sotona je to, stati nece bez metka u celo.
Novinar pita Rusa u Ukraini (Sta vi mislite cemu vodi ovaj Rat?)Rus odgovori( puh cemu vodi ovaj Rat) ma odkud ti ja znam ove sve nase Komsije kao hoce u NATO a mi kao da nedamo.
Nevjerovatno je kako ovakvi uopste ne razmisljaju o broju ljudi koje su unesrecili, koji je to mozak bolesni
Pa to i jeste tako na zalost. Zakon jaceg vlada od kad postoji svijeta. Nevezano s Putinom .
Kad se razvaljiva Juga,kad su napali Siriju,i jos mnogo zemalja svi su sutili sve je bilo opravdano,ne branim Rusiju nego je ovo sve maslo ludih Amerikanaca pod krinkom Nato
U Srbiji obuka rezervnog sastava vojske, nato snage danas rekli da se plaše za BiH i Gruziju, poslali eufor u našu zemlju. I na sve to mi kazemo sve uredu. IMA LI NEKO DA NAS POVEDE
Putin monstrum!!! covjek koji podrzaje Asada, koji spaljuje plinom narod po siriji covjek koji je sve teroristicke napade prko tajnih sluzbi lobirao da bi povecao neonacizam u evropi. itd. JEDNOSTAVNO COVJEK ZLO ZA PLANETU!!!
Valjda ce sutra text o Americi? Upotreba njihove sile po svijetu....zar nisu oni jedini koji su bacili nuklearne bombe Japan.... Pa zatim retroaktivno ratovi u : Vijetnamu, Iraku, Kuvajtu,Afganistanu, Srbiji, Libiji, Siriji.... Ima se o cemu pisati danima....
Sto bi rekao nas mili predsjednik: zavrsit ce na smetljistu historije
U očima Putina su napaćeni narodi Balkana....nadajmo se.
Zasto nije bilo ovakvih sankcija kad je Rusija vojno dejstvovala u Gruziji? Autor clanka pojasnjava da je tad Zapad bio zauzet sirenjem demokraatije na Bliskom Istoku, I da je vjerovao da se s Putinom moze razgovarati. Kakvo krasno objasnjenje. Gruzijo citaj!
Svijet u očima Vladimira Putina:Mjesto gdje Putin ne mora imati komplet čaša od 6,dovoljno mu je samo tri. On,Dodik i Lukašenko.
Propaganda. Arijevci se boje istine, zato su i zabranili Russia Today i Sputnjik.
Isto kao kad je krona pocela i onda 2 godine. Sve ponovo sve isto.