Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to meni ok,osim da moraš pozvoniti na Dom zdravlja da bi neko došao i pitao te šta ti je. Prije toga ide jedno 40 pitanja jesi li bio blizu ovoga ili onoga. Ma bio sam blizu pi čke materine vidiš da sam bolestan i tjeraš me da ti zvonim k'o da sam ti doš'o u goste a ne zbog belaja
Hvala WHO agenciji sto je isprepadala narod
korona je naziv za virus. Dakle isto kazati je od virusa ili od korone, ali ovo "od korone" nas uče kako ćemo zvati posljedice mjera koje su provođene: izgubio posao "zbog korone" umjesto zbog mjera ili "korona" kršila ljudska prava, umjesto mjerama kršena ljudska prava, ili korona uvezla respiratore umjesto nešto drugo.
Ajd nek ste nesto normalno i istinito napisali.
Koliki tekst...!?
niko ne zna sta ce biti sa koronom na jesen, mozda bude duplo jaca. A onda smo nahebali.
Pa zbog toga su i smislili tu koronu ebala im korona mater
NEMA KORONE KAZU UZP.OVCI SA KLIXA. NEGO JE KRIV BILL GATES, SILJAK, TOM &JERRY...
@fbUser4459546083... Sjedi jedan.. glup si
Zbog mjera se umire.
NEKA MI BUBULJICA NA K.... SKOCILA....MORAM LI TEST RADIT???
Evo napokon malo istine u moru lazi i manipulisanja narodom. Naravno da se umire od ostalih hronicnih oboljenja ali su ovce prepali prehladom da su spremne umrijeti u kuci od neceg drugog samo da ne "uhvate koronu" jer je korona strasna i o njoj se pise, a srcani, mozdani, secer, rak, aids itd. su male mace iako odnestu desetine miliona zivota godisnje.
Sta bi jos bilo da imaju policijski sat?!