Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih ludaka ima na ovim komentarima. Tiktok vam je mozak popio.
Jesam rekao da je naštimano.
BiH3Regije Jesmol ti rekla da tvoje mišljenje je programirano
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Protokol sluzbi bezbijednosti i licnog osiguranja Americkih predsjednika i kandidata kaze da 800 metara oko govornice pravi se sigurna zona i danima se ceslja, pretresa svaki prostor u krugu 800 m od govornice, postavljaju se snajperisti, policija na svakih 10 metara jedan od drugog, civilni policajci, tajne sluzbe, obezbjedjenje itd i ocisti se kompletan prostor tao da je ovo presmijesno sa 400 stopa pucano sto znaci sa 120 metara hahah Lakrdija
A da mi je znati kakav je to pucac koji sa 120 metara ne moze pogoditi ovoliku ljudinu. .
pa ovo se na skupu sda ne bi dogodilo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uho za piercing idealno sada
Jel bilo dogovoreno da ga u UHO pogodi.
Demokrati zadrhtala ruka
Rezija kao na koncertu u Izraelu. Nista se na svijetu ne dogadja slucajno.
Provjereni nacin kako trula Americka demokratija vec STOTINE godina rjesava pitanja drugacijeg misljenja.Na isti ili slican nacin to rade po cijelom svijetu.
False flag. Nema od toga ništa. Predstava za lude. Najzad bmk za njegovo uvo.
Black opps ...
Drži se Doni
Uzimam kesu uzimam papir i kako stojim pod drvetom vidim frajera kako se penje na krov. Govorim ovima iz policije eno ode vam frajer na krov oni kontaju ja ih za***em. Govorim onom sosonu eno ode ti frajer na krov ja ga licno vidio on govori nemoj me za*****at.
Nasilje nije rjesenje
Svaka čast Klix stavili ste cijeli intervju sa svjedokom. BBC je već izrezao 50% svjedočenja, policija je 5 minuta gledala atentatora kako se penje na krov sa puskom, namjesta, pa fino puca. Sve to na oko 100m od govornice. Isto kao atentat na Ferdinanda, odobren od države i policije. Samo je ovaj promašio.
odlicna rezija svaka cast
Hvala dragom Allahu što je Trump preživio, sad mnogi u aamercii se tresu, znali su da ne smiju promašiti a sami bog je htio da Trump okrene glavu na drugu stranu u momentu pucnja
Prica se da je Nedzad Fazlija pucao
Od 2019 imam osjecaj da zivim u nekom filmu, i gdje su sve oko mene uspavani statisti. A kada ukazes na nesto gledaju te s osmjehom kao da si s neba pao. P.S. Duboka drzava je reagovala, dobra vijest je sto je Trump prezivio, te sto i on i njegovi sljedbenici/saveznici nece ostati bez odgovora. Od ove usijane tacke vise nema ni pregovora, ni dogovora. Blizi se kraj ili za nas ili za njih.