Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će Kina pomagati rusima kraj USA i EU, juče izašla statistika USA i EU kupili ruske nafte po 100 milijardi $ od početka rata a ukrajini USA poslala 26 milijardi pomoći a EU oko 8 ahhaha pa više su rujama pomogli hahhahahah
Mogu mislit jest tamo teško sve to... Na Baliju
Sastali se na Baliu,da vide šta mogu da skontaju,ko fol,a otišli u stvarnosti da uživaju na blagodatima koje Bali pruža.Što ne dođoste u Sarajevo sad kad je smog i magla da raspravljate o CO2,pa da malo udahnete punim plućima sve blagodati čistog zraka!
Spas svijeta je kao smanjenje co2. Co2 se pravi industrijom i sagorjevanjem. Ja kad kupim veš mašinu koja crkne nakon 5 godia pa moram kupiti novu jesam li dio problema kako nastoje pokazati ili je dio problema vlasnik korporacije koja proizvodi veš mašine slabe kvalitete (programirane) da se pokvare nakon 5 godina zbog povećanja profita?
Ova generacija političara a ne vladara moj novinar ce uz pomoc vas novinara pokušati porobiti ili uništiti citav svijet
Cim ovi spasavaju svijet desiti ce se neko sranj...
Svjet se samo moze spasiti kad se ne bude gledala razlika između ljudi.
Lopovi ganjaju lopove dok kriminalci slobodno šetaju.