Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nestasica lexaurina u sumskoj i preko Drine!😂😂😂
Željko Cvijanović bi opet u ameriku al' malo morgen
Crna lista!!! Treba je prosirit!! Biden ce to odradit
I marš nazad u rupe Orban Dodik Čović Vučić i drugi nacionalisti i desničari
Čestitke Amerikancima na izboru novog Predsjednika. Izabran je pravi kandidat jer Mr. Biden je neko ko će se posvetiti ponovnom ujedinjenju američkog naroda, neko ko od savezničkih zemalja u Evropi neće praviti protivnike and last but not lest neko ko je uvijek odlično poznavao prilike u BiH i na Balkanu te se nikad nije libio stvari nazvati pravim imenom. 🇧🇦 i 🇺🇸 su bile i ostaće prijateljske zemlje a s Predsjednikom Bidenom počinje vrijeme još boljih odnosa.
Trump je uspio da pokvari prijateljske odnose EU i USA svojim nediplomatskim potezima, da unese razdor u NATO clanice itd.Njegov poraz je zaustavio dalje urusavanje demokratskog svijeta.
Isto tako i pokret "Free Melania", osnovan u vrijeme inauguracije- kada je zapazen njen pacenicki izraz lica- sada moze odahnuti. Melanija se sada moze razvesti, nije to mogla kao prva dama :)
Koje su kvote hoce li Bajden docekati sljedeci krompir?
Ćemala je tu klanja svaki vakat😃
Jel mu cestitao Janez Jansa? :P
Dok Dodik ne prizna Bidena kao predsjednika, nema od tog ništa.
BIDEN ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Tacno mu se na faci vidi da je melem, kako bih rekla, ljudina!
Al zato ce Tramp da dobije izbore kad bude opet u Simpsonima, glume dodo i vule.
Bravo Biden!! Joe Biden se obavezuje da će se uvijek suprotstaviti mržnji i podržati će Bosnu i Hercegovinu, njen suverenitet, teritorijalni integritet i multietnički karakter", navodi se u dokumentu.
Ukini eres i nek kosovo bude nezavisno i nek srbijada pocrkne.
Bravo Biden!!! Ali bas tako!! Amerika postaje ponovo Broj 1 ,svjetska sila.
Biden je bio uz BiH kad nam je bilo najteze, njegovi govori u Senatu 1995. su privukli pažnju svijetu i oštro osudili agresora!🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦