Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Madzaru Amerikanci neznaju ni gdje se nalazite
Znaju itekako. Znate li kolika je Mađarska bila i koliko joj je zemlje oduzeto i dodijeljeno, Poljskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj, Moldaviji itd, samo jednim potpisom?
60 % Amera ne zna gdje je Evropa a ne Madjarska.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Harris je u pravu. Sami vidimo kakvu ulogu Orban i njegova vlada ima.
Sta je problem u Mađarskoj? To što su zabranili lgbklj u školama, što podržavaju brak samo između muškarca i žene, što imaju male poreze, što ne žele više migranata nego što mogu podnijeti, što štite svoje interese? Poslušajte Orbanov govor u EU parlamentu od prije 2 dana, možda vam mnoge stvari budu jasnije.
@...133: Ne, imaju pravo na to. A i svedno mi je kako hoce da zive. Problem kod Orbana je taj sto stvara autokratiju, koja moze da vodi u diktaturu. Isto podrzava velikonacinalne politike po Balkanu. Najveca mu je zelja da ponovo stvoriti 'veliku' Mađarsku. Isti je kao Milosevic, Tuđman ili Putin, takve pilitike vode uvjek u rat.
Ne vidim šta je pogrešno rekla za hune iz Azije???
Tacno je opisala onog cvarkojeda
Čuj robot razljutio nekog? Pa to je isti model robota ko predsjednik, samo je ovom modelu duže traje baterija. Ali ni jedan ot with robota nema AI. Samo čitaju šta im napišu. Ko i naši roboti kad im stigne instrukcija iz ambasade.
Samo se vi ljutite. Ko se ljuti, uval... .. .....
Neka je prepoznao pocetak. Znaci Kamala stize. Jos da spozna istinu i ne zaklanja se iza naroda
Hitler je izabran voljom naroda. Staljin je izabran voljom naroda. Čausesku je izabran voljom naroda. Lenjin je izabran voljom naroda. Musolini je izabran voljom naroda. I tako sve na volju.
zavrnite madzarima pipu, pa da vidimo kako ce proci. Usnjerili su tolike milijarde pomoci iz EU i amerike u privatne i korumpirene svrhe, a bogami i dio toga u rs i srbiju. Za sve postoje dokazi. Koje licemjerstvo..
Po tvojoj faci i mržnji prema migrantima, nije daleko od idtine
Jarane ti i tvoj sef ate zarobili demokratiju u madjarskoj. Ne sakrivaj se iza naroda. Mala ce vam rusija biti za sakrivanje
Ni vi nikog ne poštujete osim Putina ,šta očekujete
Sijarto i Orban su pokazali svoj sizamfa i sad se bune,Harris je u pravu
Mađari su nada za Europu, pun mi kofer više ovih sarmi po Frankfurtu, neda mi se gledat u njih
Nije spomenula Šejtanyahua
Boze budala umjesto da šute i ono nek kontaju da ovi misle da nisu to culi ili tako razumjeli ovi i SAD-u kao nesto proturijece