Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj ministre vanjskih poslova Mađarske,pitaj oca ako ne vjeruješ, dok je Tito bio živ niko iz Mađarske nije smio ni prdnuti a da mu Tito nije odobrio.
Kako drugačije postupiti? Pa sve zemlje NATOa su već ratificirale pristup Švedske i Finske, samo Mađarska i Turska ne. Jer čine Putinu uslugu. Druge prepreke se izmišljaju i stavljaju kao razlog ali sve druge zemlje članice znaju tačno šta je pravi razlog. A ulazak Švedske i Finske je trebao biti više simbolična pobjeda zapada nego što se te dvije zemlje sad boje ruskog napada. Turska i Mađarska su to spriječile iako su članovi saveza.
Tanka linija koja razdvaja poželjnu slobodu izražavanja od kažnjive vjerske netrpeljivosti nije svuda zakonski definisana. U tim situacijama je presudna percepcija provociranog a ne provokatora. Švedska provocira preko milijardu ljudi na planeti i to bezobrazno svodi pod slobodu izražavanja. Zbilja neodgovorno i za svaku osudu.
odes u svedski i trazi da zapalis neku drugu knjigu, neces biti odbijen... imas pravo da se izrazis pa makar to bilo i prvovkativno... ali to tupave glave ne kontaju
Upravu si. Samo, ako već hoće da se izrazi, onda nek sebe zapali i okolo skakuće ko majmun, ako je faca. Šta ima paliti papir sa kojeg se čita.
jedini ko je tupav ovde si ti sa svojim komentarom, eto zapali ti sebe pa se izrazi, ostavi svete knjige na miru!