Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
deportujte me radije u Afrika,neg kuci Bosnu
daleko ti Bosna bila nemoj ni za praznike da dolazis imamo dovoljno seljadije u BiH nisi dobrodosao mrs
Ne mrdaj nigdje, tebe nece niko dirati, ko ce nam slati pomoc u Bosnu 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najteze ce biti nasim sto su jos od devedesetih navikli da socijala lijeze a pomalo se i na crno uzme 😅
Ovi ko brkica na pocetku karijere
Jbt, pa Nijemci ako vole da budu glavni negativci trebali su onda fino dati Zidovima komad Njemacke i proglasit ga Izraelom a Nijemce ostavit demilitarizirane a ne ovako drugi ispastaju zbog njihovih gresaka
Na kraju ce biti drzi se Bosne i Hercegovine. Pa nek je i 8 stoja plata.
Ono njihovo
Opet će Rusi morati deratizaciju Berlina izvršiti.
Izmisljaju poreze svako malo, mi smo se prije zahebavali da ce se naplacivati hava koju udisemo, I doso taj vakat. Ko nije upucen, Evo primjera. Litra Disela bez poreza kosta u Njemackoj 74 centa !!! I onda kukaju kako je sirova nafta na berzi preskupa, mamicu I’m kapitalisticku, nemeres ti prokletog nikad nahraniti.
Čim je malo kriza u Švabiji, odmah izađu fašistički elementi na vidjelo.
Samo srbi naprve svoju rpubliku u njemackoj i nema progona .
Njemacka je na koljenima, I prije ebene korone vanjski dug joj bio veci od onog poslje onog rata. Penzioni fond rasturen, I niko nije pitao; gdje su pare? Onda su prihvatili politiku Virusa, a potom je dosla semafor koalicija I americki rat koji trebaju finansirati. Laku noć, treba ici odavLe I prije AfD-a.
Mogul i srbi iz rs-a sa njima hvala
Biče
A ti Bošnjo uzmi tuđe državljanstvo, nemoj glasati na izborima, tebi dobro, nekad prodaš tri mobitela onako polovna i provedeš godišnji, dižeš ruke od Bosne a šta sutra Švabo te pita jesi li ti Islamik kuš drvetu kamenu a uzeo njihovo državljanstvo, djeca ne znaju Bosanski a kamo li njenu istoriju, a znano je bilo da ova Evropa počinje da liči na Albaniju u doba Envera Hodže rov do rova i reži na komšije.
Kad bi ih protjerali,Njemačka privreda bi pala,jer oni nose na plećima Njemačku privredu.
Evropa lagano tone u nacizam, šovinizam i fašizam... Ima tu još izama....
Kakve su kirije uskoro i pravi Nijemci će u imigraciju zajedno sa penzionerima koji već odavno prelaze u Rumunjsku i Bugarsku.