Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRZAVA PO MJERI KATOLIBANA - KUPUJU DJECU ZA IZIVLJAVANJE SVOJIH BOLESNIH I NAUCENIH VJERSKIH PRAKSI KOJE SU STEKLI SA FRATRIMA I OSTALOM POGANI UNUTAR TE POGANE SEKTE KATOLIBANSKE
Inače u dijelovima svijeta gdje možeš sasvim legalno iznajmiti maloljetnicu na svakom ćošku, kupiti bilo koju supstancu u apoteci, bez recepta i dozvole, i nabavaviti doslovce sve što je bilo gdje drugo u svijetu zabranjeno .... podaci koji se šalju su tačni i ispravni.
@Cydonia cuj maloljetnicu, a svastaaq
@Cydonia Nisam upucen pa samo da provjerim je li pricas o Tajlandu ili Tajvanu?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A "pametni" Hrvati i Bosanci pustili eskurziju iz Kine da se šetaju danima kada je već bilo stotine zaraženih kod njih!!!..pamet naša!!
@Primitivac Nepise da svi gradjani i Tajvanu moraju imati aplikaciju na mobitelima gdje su ih vlasti 24/7 pratili... pored toga, oni koji su zarazeni bili, vlada je postavljala kamere ispred kuce i u kucu da nebi izasli...
Država na ostrvu, naravno da je lakše kontrolisati ulaz-izlaz. Nije porozna kao naša. Više ljudi pređe mimo zvaničnih graničnih prelaza nego kroz njih. Tek neki dan se formirala komisija za utvrđivanje granica. I šta očekivati? Usput, dokle je onaj asteroid?
Vode je nesposobnjakovići koji su još i bezobrazni pa traže da im se izvinu oni koji ih opravdano napadaju. Jedan od onih koji traži izvinjenje je i Adem Zalihić. Pitam se je li se on ikada izvinio advokatu Ifetu Feragetu jer ga je javno nazvao lažovom???
Kod nas od kako su počeli masovno nositi maske i na otvorenom,vrtoglavo se proširio virus.
Mogu oni, kad su otok, izolovani od svega