Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi nismo ni svjesni koji se rat vodi u svijetu
Žao im što su rahat...
Kako su glupii. Provocirat Kinu je glupost velika. Ionako malo fali da ih napadnu, samo traze neki izgovor.
Kila brasna 30km, litar mlijeka 25km, kila rize 35km, litar goriva 24.99km sve to gledajte u 2030. Godini, ako ne i prije. Al' mi smo pametni, ka'e 'ta cu posijat ima kupit, nisam budala da ja obradjujem zemlju, sta cu drzat kravu smrdi, fuj, sta ce mi babovina i djedovina u nekoj Prciji, Bogu iza nogu, prodaj sve zivi u gradu ko gospoda, e pa sad fino pored sto se zrak placa ima da obradjujemo i asfalt. Lijep pozdrav iz buducnosti...
Kina preko milijardu ipo stanovnika,milioni kvadratnih kilometara teritorije i stisli se da vrate jedan otok pod svoj suverenitet.
Meni je žao svake države koja je pod opresijom Kine. Kina vojna velesila, državica kao Taiwan nestane dok si rekao keks ako se Kinezi naklate na njih... Usporedba borbe ove dvije države je kao da se tuku žohar i džon od cipele. A i kada ovi Kinezi počnu da trashtalkaju po ovim vijećima, ja se sav nakostriješim, nije se s njima za zajebavati
i vi!!! nema brasna nema ulja a radi vas ce izgleda i rize nestat....
Ništa ne trebaju da se sekiraju. SAD će im prodati naoružanje i braniti ih do poslednjeg Tajvanca, isto kao i Ukrajince.
Geopoliticku situaciju komentarise narod koji je skupljao novac da Esmeralda progleda i kupovao od Torabija cesmovacu pod izgovorom da lijeci teske bolesti!
23,57 milijuna VS 1.3 bilion postena borba ja dokle ide ovaj svijet .
jest šestomjesečne bebe isto idu u rat
Glad, nezaposlenost, inflacija, kriza, neimaština, a Idioti i dalje se naoružavaju, i gledaju da otmu nekom njegovu domovinu. Ovo sve smrdi na neki novi svjetski poredak, ili ne daj bože na 3 Svjetski Rat.
Ovo je sljedeci film koji ce mo pratiti preko malih ekrana, China VS Taiwan
Da Allah olaksa,ovo su bas veliki predznaci.. :)
Penzije im visoke i oni opet hoće da ratuju :)
Kina sa jednim svojim selom dodje u Tajvan, i rijesen Tajvan ccc
PAMETNO PRAVO !!! Sad ce Biden premjestiti ratiste na Tajvan da razjebe malo i Kinu !!! ZAISTA MALO TREBAMO SVI RAZMISLITI O OVOM CINICNOM PONASANJU AMERIKE !!! Ne kazem da ovaj dio valja ali ?
Taiwan moze dati otpor kao Ukraina Zivi bili pa vidjeli Rusija je vec uvucena u propast a Kina mudro igra igru
Ne vjerujem jer ukrajna je ogromna zemlja sa duplo vise stanovnika nego pomenuta zemlja a kina je osim vojno i ekonomska sila tako da ne vjerujem da bi izdrzali ni par sedmica.