Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada ameri imaju pravo biti bilo gdje zasto ovi ne mogu
Nije ovo lose, sad ce Blindena umjesto u Izrael, poslati na Tajvan. Volim sto amere razvlace i mjenjaju im planove. Nemozes buraz na sve strane, nije niko vise levat.
Amerika kuha na sve strane da razvuce rusku agresiju da duze traje zbog nemogucnosti pomaganja irana i ostalih. Amerika ima vojni budzet od skoro 800 milijardi
Ulazimo u svjetski rat...
Ipak ne
nema sanse niko me nije do toga samo se loze pojedinci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zapadnjački kapitalisti su hranili medvjeda ( kinu) i sad ce da ih pojede
Za mene lično a to je duboko lična stvar kad shvatiš da je i za tebe počeo rat. Dakle, odvališe dvije ili tri granate od 120 mm i "izbiše" me iz cipela. Za mene je tada počeo rat a objektivno rat je počeo mnogo ranije. Rat je i u ovom globalnom selu već počeo a kada će i za vas lično, ostaje da vidimo i doživimo.
devet sati tek kako ti nije mrsko kenjat sabahile toliko?
Nije počeo globalni rat i neće
Dzije Bruce Lee?
Opet problemi u američkim kolonijama
Podrška za Kinu!
podrska za Kosovo