Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ti budi najpametniji u porodici i uci skole.
Bas cudno sto zele da se rijese Kine.
Zato je porasla cijena proizvoda u kineskim shopovima u BiH
Šta ako se ispostavi da je radio za Kineze, pa ga njegovi...
Eto to je vijest za ove sto kazu da je Kina miroljubiva. Oni imaju dijasporu od 60 milona. Prati ih kineska verzija UDBA . Samo napisi nesto na fb ili twiteru sta se tamo dogadja prodjes ko ovaj strucnjak
Bjesni rat na sve strane, dobro je sve dok se Oružane snage BiH ne ugljuče.I lovci a i ribolovci
To su vam kinezi, niko ih ne shvaca ozbiljno.A opasniji su od Rusije i Amerike zajedno.
U ovome šta dolazi u svijetu je najbolje imati spremne papire, a najvažniji je pasoš.
Zašto će ti pasoš
Umro neprirodnom smrću.
Zvaničnik? Pa šta je on? General, Major, neki oficir vojni strateg, oficir vojne inženjerije... Zvaničnici ne nose uniforme, a oni koji nose imaju čin.
zbog korone poskupilo sve osim nafte gasa ulja gnojiva i zitarica za koje je kriva rusija sa ratom u ukrajini. sta je ostalo da poskupi zbog tajvana?
Baba od 80 godina otisla da napravi sranje. Cackaju mecku bezveze i sad se izvinjavaju pred citavim svijetom. Mislim da se razumijemo
Rat je poceo bez ispaljenog metka, polako se ciste bitni zvanicnici dok nesto vece ne pocne.
jel ti to pelosi javila sky aplikacijom? dobro je klix strucnjak, pojedi sendvic i zavezi
Pojeo ga mrak