Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo donacije op op
Najgluplja priča mi je kad krene oko autobusa i ostalog javnog prijevoza. Kome nabavljati, ovoj stoki ovdje? Ne bih ja ništa mijenjao, ostaviti sve isto, jer za nas i nije bolje. Sutra kad dođu ovi iz Bjelorusije, u roku od 48h će biti išarani. Također, ništa ja ne bih čistio, jer nema fajde klošarima čistiti. Mi smo daleko od civilizacije, tako da ne treba ništa dirati.
Kod nas ovakvi u cvijetu mladosti
Odsluži u Bernu onda ide u Sarajevo na deset godina rada uglavnom 25 godina odsluži Trole 87 godište
Kamere u autobuse i tramvaje i samo naplaćivat štetu, kaznu...Pa ćeš vidjet kako će prestat
Davno sam ja i Dino merlin rekli Švica je Allahova kancelarija ahahhahhaha
Ako nas već porediš sa Švicarskom pusti autobuse i njihovu pedantnost, poredi nas na politički ustroj zemlje!!! Kantoni sa svim benifitima, ko male države u državi, nema preglasavanja niti jednog naroda, niti u jednom kantonu!!! Lipo i pošteno, svak za sebe!!!! Kako ti takva usporedba nije pala na pamet, j.... autobuse!!!
Vežite menađment za pozitivno poslovanje,održavanje narodnim parama kupljenog vozila i rezervnih djelova,naravno pooštriti kaznene za uništavanje vozila od strane građana i njihove neodgojene djece.Nekad sam razmišljao da se zaposlim kao vozać autobusa ali sam odustao upravo iz razloga da nebi zaradio zatvora nakon što bi nekog ubio ne mogavši dozvoliti da pocjepa ili išara sjedište.
Oni su prije 15 godina imali autobuse na plinski pogon…. Oj đe živim
Mogu li ih nama prodati? Kod nas su inace najcjenjeniji polovnjaci iz Svicarske.
"Vidi ovaj momaka ispred nas uništava naslon sjedišta. Hoćemo li ga prijaviti vozaču?" - "Sjedi bolan, nemoj se zamjerati."
Čuj mi da naučimo. Pa kako ćemo penzionisati kad ne dobivamo nove donacije?
Ovako kod nas izgledaju penzionisani politicari...sjajno, uglancano, bogato...
Napomena! Ovaj clanak je napisan iskljucivo za papke.
Tamo je narod kulturan i čuva ...a BiH? Vidi se kako po cestama klapa...😂😂😂😂😂😂😂😂
Švica Policijska Država
Kad ih tamo pere Faruk za 3000£ sa Karcherom a tu Faruk na crno za 400KM sa šlaufom iz Miljacke.