Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika i Izrael provode svoju agendu bez obzira na sve. Ici ce preko mrtvih da ostvare svoje planove a to je da zavladaju svijetom.
q ti provodir rusku agendu i siria rusko sprsku propagandu.
Ima milion razloga zbog cega Teheran nije Rusima isporucio balisticke rakete, a pojedini americki i strani obavjestajci su primili mito da isceniraju takav scenarij, nebil SAD Ukraincima isporucile rakete dugog dometa ;)
Btw. zasto taj obavjestajni izvor tvrdi da ce ih Rusi upotrijebiti za nekoliko sedmica, kao da se ta tehnologija mnogo razlikuje od raketne tehnologije domace proizvodnje? Rusi da imaju te rakete, sutra bi ih upotrijebili
Isto im ni shahede nije dao ;-)
Ako Amerika naoruzava ci On iste u oK uPi Ranoj Palestini, zasto Iran ne moze naoruzavati Rusiju?
Rusi, iranci... izgleda postali jedna te ista b...
Ovaj Iran ce razvaliti ko kantu cim izbori prodju u novembru ili poslije inauguracije Kamale Haris u januaru 2025. Naci proljece 2025.
znasto si siguran da ce zlo pobjediti??