Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inache u detaljnom saopshtenju koje klix naravno nije objavio ,kamiondzija je ostvario tri pogotka ,svaki direktnu u podruchju izmedju obrva ,par centimetara iznad nosa.
Znachi mozemo konstatovati da je najveci propust shto lik nije bio na Olimpijadi u Francuskoj.Ovako mirnu ruku nema ni Jusuf Dikec.
Takodjer klix nije objavio da su ubijena tri granichna policajca a ne tri obichna Izraelca.Slabo vam ide spin.Jer iz teksta dalo bi se zakljuchiti da su u pitanju civili.Nikakvi obicni radnoici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema mira dok se Palestina neoslobodi
Kad covjeku preostane samo jedna opcija, jer za bilo koju drugu je nemocan , onda se treba cuvati takvog insana. Terorizam se planski stvara, najcesce od onih sto se kofol bore protiv terorizma.
Tri ČUVARA! Da ne misle ljudi da se radi o civilima, nego o legitimnoj borbi za slobodu.
P u s i k u y a c k l i x AI
Pohvale za borce i oslobodioce Palestine, Hamas i Hezbollah.
sad je izrael na redu. goo izrael, goooo...
100% siguran da se ne radi o civilima, a poznavajuci kako izraelci tretiraju kamiondzije na prelazima nebi me zacudilo da je vozacu bilo sve preko glave.
Jordanci ne misle kao njihov marionetski kralj. Ni Marokanci, ni Egipćani..... puni su zatvori onih koji su protiv režima.
Granicari do bili po usi ma, kuku lele ;)
Btw. nova vojna Unija koja se uskoro formira, mozda do kraja godine, moze deinstalirati kraljevske porodice koje joj ne budu odgovarale, a instalirati podobne politicke elite, po principima kako to Zapad radi preko NATO saveza, znaju Turci kako to ide ;)
Nisu ubijeni radnici nago policajci. Zašto spinujete???
Možel se bilo sta napisati normalno u vezi Izraela
Haj ti sad vjeruj IDFu... Da se nisu sami roknuli?
bas interesantno da toliki ratova sa np po africi vas neintersuje znaci samo sto arapi vode kampaniju protiv jevreja i izraela sad to i vas problem
Ovo nije rat. Ovo je nesto drugo...
Ide izgradnja novih naselja hehe