Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Mekelova politika je nacinila zrtve u Berlinu-po cijeloj Njemackoj ...silovane pa ubijene 2 cure u Freiburgu i drugi napadi po Njemackoj.Bojim se da je ovo samo mali pocetak jer koliko je uslo takvih LUDZAKA....???
Steta sto su velike sile unistile Irak, Siriju, Afganistan, Libiju, a dobrim dijelom i Jemen, Egipat, Pakistan, Tunis. I onda se pokrene lavina zla. Tesko je to zaustaviti. A stradaju nevini ljudi. Nadati se da ce doci vrijeme kada nece biti ovakvih napada, niti okupacija tudjih teritorija.
new_folder@ Koju ti prljavu propagandu vodis na klixu. Tako sam se nasmijala tvojim glupostima.
@zumbuleta Nisi se valjda pronasla u Balijama, draga Zumbuleta???
Klasicno masonski, baci sjenu na vijest koju si napravio. Svaki put isto.
Trebate pričati "kako da ne bude žrtava" a ne o žrtvama
Politika je dovela do žrtava i to nije moja politika, znaš kretenu...