Komentari (229)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj sad kad Vulin obuce uniformu joooooj 😂😂😂
Ja bih samo da iznesem jasnu cinjenicu koja bi trebala biti osnova BH politike. Kosovo je presedan u svjetskoj diplomaciji. Primjenom principa naroda na samoopredjeljenje do ocjepljenja negira se pravo drzave na suverenitet, koje je do tada imalo dominat. Na stranu pravo, Bosnjacima takav princip ne odgovara i ne bi trebali podrzavati isti, jer imamo problem sa RS. Taj presedan je i Putin iskoristio. #kosovojesrbija
hare_krishna Mazlume ne možeš podrediti Kosovo i tzv rs, Kosovo je starije i od Srbije a tzv rs je nastaja juče na genocidu zločinu i masovnim grobnicama, ko kaže da su to zadnje tzv granice krojene silom koje trebaju da ostanu možda nove pravimo. Kosovo je bilo autonomija do 1989.
jer su oni tako sposobni i odlucni kao sto su bili 95te
Zivio NATO do Drine, a od Drine nek ostanu samo jazbine
Nikada mi nece biti jasna tolika mržnja (razumijem ši....e), naše braće koja su primila islam (koji jako poštujem) a znaju to dobro i svi znamo da su nam predci bili srbi pravoslavci, zbog čega velika mržnja.
Hajde ne seri. Pravoslavlja u Srbiji nije ni bilo, sem u tragovima do dolaska Turaka u Bosnu. Oni su vas i doveli u Bosnu. Nije bilo ni katoličke crkve isto tako već bosanska crkva koju su napadali i sa zapada i sa istoka, organizovali krstaske ratove protiv bosanske crkve koja nije bila ni pravoslavna ni katolička.
Tek je, kada mu je dosao kraj, zadnji bosanski kralj da bi isposlovao pomoć pape, proglasio sebe katolikom, doveo franjevce i sam počeo protjerivati vlastiti narod koji nije slijedio katoličku crkvu a ni pravoslavnu. Da apsurd bude veći od progona katolika, dobri Bosnjani su našli utočiste u Hercegovini kod herceg Stjepana Kosače koji je i sam bio bosanski krstjanin, niti pravoslavac niti katolik a sada ga Hrvati svojataju i proglasavaju većim papom od samog pape.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Napale bi cetalji davno da smiju😂😂zato treba pazit da u bih ne prave belaja stuc im brnjicu jednom za sva vremena
Sta ima analizirati..isto ko i 99..gadjaju im kasarne i vojne baze ovi kroz 7 dana kapitulaciju potpisu i sve u dure idemo ispocetka..
Ups!
tako je majstore...bas zato su siptari uvukli rep .......
šta ja vidim je da cijeli balkan je ovako,crna gora i bosna i hercegovina(rusko,kinesko,američki projektorat),kosovo su američki projektorati,a srpski,hrvatski,mađarska su ruski projektorati,samo evropa uzima ljude iz cijelog balkana za najgore poslove u njemačkoj.
Kaze Aco, kumim ih za mir…isto ko da ce siptari napasti srbiju. Aco Aco ko te ne zna…
Srbija je toliko naivna u pm!!Pa ljudi,otovorite oci malo,vidis da vas Rusi huskaju da vi zakuhate,kao oni ce vam pomocii,ali od toga nema nista,Rusi nece biti tu uz vas i vi ste ga nahebali gore vec 1999!!
Čak 2 dana i 6h im treba do Mitrovice? Pa to je dovoljno da vojska Srbije dođe do Dragaša...
Pa što onda ne intervenišu vojno u Ukrajini, kad su toliko moćmoi i kad su obećali čojeku.
Naredi pickousti
Nato 1998. "Ovk su teroristi".. nato 1999. "Ako podrzimo teroriste, imacemo preko milijardu vrijedne rude".. nato je najveca teroristicka organizacija, ilegalna agresija na Srbiju i CG, ubijeni civili, djeca, bombardovana bolnica, unistene fabrike i mostovi, niko nikada nije odgovarao za to, iako su sve to radili protiv dozvole savjeta bezbjednosti UN.