Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citav svijet otisao u helac. Pa dijete bolan, dijete.
Najveći bosanski domet u kriminalu je nedozvoljena trgovina ili neki sitni ili krupni lopovluk. Naravno desi se i ubojstvo iz strasti, neuračunjivosti ali to su društvene pojave. Ako nekoga ostaviš bez egzistencije on je u bunilu spreman na najgore stvari zato pomažite jedni druge jer mi smo još uvijek zajednica ljudi dok se zapad atomizirao na nepovezane pojedince i zato dolazi do neviđenih strahota. Biće i gore, mnogo gore.
Činite to da se niko ne uvrijedi, prijateljski, kao čovjek čovjeku i ne pričajte okolo. Očajan čovjek lako se uvrijedi. Ponudite što god možete i kad možete kao samome sebi. Isa a.s je rekao:"Ne živi se samo na hljebu" ili od hljeba. Čovjek je tako čudo u prirodi da mala pažnja i obzir - stvara velike pozitivne promjene .
Ma šta kažeš?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brojevi 1 i 0, ma progamerska posla.
Wtf. Jel zato nije bilo protesta juce? Znal se sta o ovome jos, a ja tripa...
Mozda su loto brojevi, ili neka dojava na kladionici????
sjeme mu se zatrlo tko je ovo ucinio. mogao bi mu grkljan zubima iscupati.
Klix-dezinformacija
Javna je tajna koliko djece nestane u svijetu. I zasto to elita dobro zna.
boze.... kud procitah ovo.. kakav monstruozan um je sposoban za ovo.. jadno dijete.. :((
Danas ubice obilježavaju žrtve brojevima kao mi kurbane kad ih treba prodati
Ceka se Patrick Jane da resi slucaj
Neki binarni ubica u Parizu...
Lice žrtve prekriveno trakom, stopala i šake vezane....Očigledno je da je ubica psihički poremećena osoba. Misteriozni brojevi nisu misteriozni, nego je riječ o teškom psihopati.