Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li to troje ubijene djece bila vakcinisana?Ja svijete gdje ides?
Nemoć agresora
Putin gdje je reakcija
Putin ih evo sad zvao da im kaze: "Htjeli ste Amere, eto vam Amera." Cak kazu da je jednom bio dobro raspolozen...... :-/ Sta ti mislis,.... briga njih.
Izrael te mlati. Iran te hajca i loži, Egipat i Jordan ti ne daju da bjeziš, Emirati i S.Arabija, Turska i šalju zavoje i tqblete za bolove, A mi?!? mi smo samo navijaci.
Pamtim istu takvu situaciju 90-ih, kad su drugi navijali i kad sam mrzio cijeli dunjaluk, uzduž i poprijeko. Šta bi trebali, po tebi? Objaviti rat Izraelu, Americi, Rusiji, Egiptu...? Navijaj ili se pridruži ekipi tamo. Sve ostalo je isprazno lupetanje bez ikakve svrhe. Bar bi mi to trebali znati - jak si onoliko koliko su jaki saveznici koje imaš. Prazna ne puca, kume
A UN im djecu rijesava na kulturan nacin