Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vidite kako prop4g4nD4 uvijek postavlja ove kad poginu kao nasmijana lica kao da nam bude zao i to uvijek isti kalup clanka a monstrumi da nema vecih, 45000+ pobijenih za godinu dana. Search na klixu 'izraelska poginula' pa cete vidjet.
karma je čudo, doživjeće oni ( ubice djece) 100 puta gore stvari,
Tri ratna havera
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha cuj tri, mozda ste zaboravili nulu.
nestaće skroz
Ružan - ružniji - najružniji
Što su se smijali-Smijali!!,,
Eh sad, nakon smrti..Jadni vii
MONSTRUMI
Malo majku mu...
33 sigurno
U napadu na bolnicu zamisli napad na bolnicu tenkovima
Fino dBd tako sva im djeca od 0 do 22g prvo bebe normalno.
e nekaa
g a m a d cionistička
Kapetan sa 22 godine lol, smjesna vojska.
Nebitne su godine nego je kolicina monstruoznosti koju cine tako mladi nesto sto normalno ljudsko bice nemoze da shvati.
Hvala Bogu
dzehennem
Malo
Moze li vam AI pomoci da tretirate palestince na isti način? Ne pamtim sa sam vidio vijest sa slikama i imenima i prezimenima jadne palestinske djece. Mogli ste svaki dan ovakvih desetine clanaka objaviti