Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mossad je bukvalno ovim akcijama osakatio veliki broj pripadnika Hezbollaha. Ovo je vjerovatno najveća bruka Hezbollaha u njihovoj historiji. Totalno su namagarčeni.
Pa jedna strana već decenijama ulaže u nauku i tehnologiju (izrael konkretno 4% GDP-a, mislim da je samo Singapur ispred), a ovi drugi sve to vrijeme pokušavaju nazad u srednji vijek... Iskreno ne znam šta su očekivali
Nije bruka Hezbollaha nego genijalnost Izraelaca. Ko bi realno mogao i pomisliti da će im pasti na pamet zamijeniti pošiljke sa komunikacijskim uredjajima? Ovo ni scenaristima Mission Impossible ne bi palo na pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Psihološki efekat je brutalan. Sad će ljudi strahovati da koriste i druge elektronske uređaje.
a sto je efekat brutalan ? trebali su provjeriti par pagera koji su uvezeni iz madjarske a zna se da mosad i madjarska tajna sluzba saradjuju... isto tako u buducnosti provjeravati elektronske uredjaje i prc milojka chi fu
još je ostalo da zidovi stave e x p l o z i v u sladolede i dječije cokoladice
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pripremaju se za borbu protiv narodnih masa.
Lun 123 Ti ovo podržavaš? Još i aplaudiraš? https://t.me/eyesonpal/12482
Boze dragi, Klixe, moram opet traziti po oficijelnim dokumentima. Doktor Mengele U nalogu za hapšenje izdatom 1958. godine, doktor je opisan kao umetnik bestijalnog eksperimentisanja ljudima i kao prijatelj smrti.
Ovo je napada na civile kakva vojska .
Izgleda da je baterija.. evo iphone uredjaji eksplodiraju na policama radnji.. automobili gore jer se baterije pregrijavaju i eksplodiraju u autu.Jesu ih udesili,svaka im cast.
Dok nasi raspravljaju o salavatima il o tome jel trebaju ruke bit dole il gore kod namaza il jel pejgamber jeo hurme, ovi drugi samo ikre ikre...
Sutra će objaviti da su im mobiteli eksplodirali :( Uzas
Masallah
Cudo kako ovdje niko ne piseoterorizmu. Jeste li svjesni sta znaci ovo?
Impresivno ako su baterije eksplodirale. Ako je eksploziv... pfff na sramotu lebanonaca
I Viber je napravljen u Izraelu, nije sigurno kao neki start up u garaži. Previše dobro da bi bilo besplatno
Ovi vise ni svjetlo nece smjeti upsliti.
jel imaju mogucnost reklamacije?
a da tužite proizvođa?
proizvođača*
E moj Hezbolah da sam na vašem mjestu ja bi se javno ugasio kakvu god akciju da napravite nemožete Mosadu pera odbiti.