Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tradiciju treba poštovati, ali ovo nije normalna stvar. Nikad mi nije bio jasan smisao ovog događaja.
Ovo kao civilizacijska tekovina, kulturni događaj, tradicija ili kako to već nazivaju , a za Čevljanoviće mnogi od nas kažu: dno dna, papanluk, seljakluk, skup krezubih ili kako već, lično nikad nisam bio u Čevljanovićima niti me to interesuje ali nemam ništa protiv ako to može razveseliti nekoga u ova teška vremena....
Razumijem poštovanje običaja ali ako nešto nije u skladu sa XXI vijekom, čemu?
Darwinova prirodna selekcija
Ovaj festival izgleda staromodan i opasan ali i nije bas tako. Treba se pripremiti za ovu trku sa bikovima. Treba trcati po parkovima, uz planinu, praktikovati bacanje u stranu, skrivanje ispod klupice, iza drveta, skakanje preko zida, kotrljanje na travi, malo chuchnjevi i tako to.
Mnogi se ne pripreme pa ih bikovi izbodu. Isto tako treba biti spreman i gurnuti nekog malo sporijeg i slabijeg ispred sebe pa tek onda trcati kao lud, treba podapeti kuku onom do tebe, pa se sakriti iza njega tako da on bude zaklon, treba se baciti preko drugih tako da su oni izmedju tebe i bikova, sve zavisi od situacije.
Šteta što ih nije više.
Ovo sranje od tradicije se treba zabraniti. Jadne životinje
Ovo je normalno i tradicionalno a koride koje se odrzavaju u BiH su nenormalne i ne humane a niko ne pogine i ne nastrada.Mars licemjeri
Žrtve sada u sljedećem životu trkaju ispred bikova.
Nek trce s kokoskama....ili trka s ovnovima...
Evolucija na djelu
Jedan lik je imao 56, drugi 50, a treci 64 godine. Pretpostavljam da su vec prosirili svoje gene tako da je malo kasno za evoluciju.
Ah ti Rusi sta rade! Slava Ukrajini!
Sve su rusi krivi
3 budale manje idemi dalje
Ludo,ludo BURAZERU...
Super