Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li iko normalan u USA ?
Urednik uglednog Forbesa je danas rekao da je sukob Izraela , SAD i Irana neizbjezan odmah nakon izbora bez obzira ko pobjedii.
https://www.forbes.com/sites/steveforbes/2024/07/23/a-big-mideast-war-is-unavoidable/
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Iran jedina država na bliskom istoku koja nije marioneta svjetskih sila, istinski borci protiv današnjih zlotvora. 40 godina sankcija i ipak stoje čvrsto pa i pomažući druge. Istinska braća a ne kao oni iz Emirata, Saudije itd.
Aha pa mi zato volimo Ameriku i Njemacku
zato su Huti, hamas, hezbolah, i ostali marionete Irana. u tome je problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Šta ti Iran smeta?
E moj Kolumbo, nisi imao pametnija posla...
Dobri moj i pametni Trump zna kako se stvari rade.
Kad bi se to i desilo ialo znamo da si shhehnhihlhni starac prvo Americi bi bilo bolje a onda i cijelom svijetu i previse si umisljem ako mislis da si vrijedniji od cijele Amerike i da zbog tebe krene 3 svjetski rat
Čekajte ljudi pa čemu ovakvi komentari, do prije mjesec dana ste ovdje pisali kako su Amerikanci jedini ispravni i iskreni prijatelji Bošnjaka !
Znaci tu ciljate sad....od postojanja 4 godine nisu ratovali samo...doci ce i vas kraj zulumcari
Ma neće niko da prlja ruke, i ovo što je navodno bio pokušaj, i to ste iscenirali ali veoma loše u svrhu predizborne kampanje, jedan stari pr...nja je otišao u penziju još teba kad isprate svi sretni i rahat od vaši luđački ideja i nauma
Ovo je politika SAD ma ko bi predsednik.
Iran ? Isto kao i sa Irakom ? Treba nafte ? Ja kakvim likovima je dato da upravljaju svijetom ...
100 posto da ce ga mossad skinuti, nema truke sumnje. Mossad ga skine, ameri napadnu iran, izrael slavi. Na zapadu nista novo.
znaci,neka se Iran pripremi!
Bolesnik
bolest nije sve što boli
Uništi demokrate
Kakvo zlo dolazi za predsjednika?