Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnje su za Bidena, kažu da mrzi srbe
Amerikanci i demokratija ili ti jedno pričaj a drugo radi. Probiše mozak za demokratijom i svojim stilom života itd a u biti imaju neki polupredsjednički sistem državnog uređenja sa visokim ovlaštenjima predsjednika, skoro pa predsjednički sistem, što je opet ništa drugo nego uljepšan naziv za monarhistički sistem, a što je opet uljepšan naziv za totalitarizam i diktaturu.
Tanki ste druze
Blinken I Escobar su napravili da je Bosancima vise svejedno ko ce pobijediti.Nisu to vise one demokrate koje su pomagale BIH
uz duzno postovanje, ali ova dva starca ne bi trebali da idu u iduci krug izbora za predsjednika
Šta hoće matori? 🤔
Ako pobedi Bajdo biće opet defile automobilima...do duše ovaj put u zapadnom Mostaru??
Obama ako pobjedi, eto ga u ukrajinu da brani ukrajinski narod, il ce u Litvaniju, Latviju i slicno 😂
Kako ce Obama pobjediti kad lik nije ni kandidat...
biden sahvjetuje ukrajinskog klauna da pregivara i da se povlaci znaci rusija uskoro udara punim
Hostapleri
Ovom Mehmetu se unučad prezivaju Jovanović !!!
Nakon Šmitova odluka o nametanje iz.zakona je amerićka ambasad je bila prva koja je podrzala njega da nebi niko mogu sta reci protiv toga.
Jel to Srbi navijaju za Mehmeta ?
ako i dalje dopuste ovoliko kolicinu oruzja, uskoro nece imati zivih glasaca u americi, svi ce se pokokati kako je krenulo
OBAMA ce TRAMP hebat mater duboke drzave ......