Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump je obični stari prdonja !!!
jedan budala teska drugi senilan
Treba ga umiriti.
Tranp je glupi silnik ispružio je rep duže nego što ga ima ,pa mu lako
Jedva čekam.
Izađite ,evo mi se u Bosni nasekirali pravo.Svakako ,uzdaj se u se i u svoje kljuse.Ako zagruha ,jednom se umire ali s obrazom.
Ma nek povuce nesto najbolje za europu sto bi se moglo desit.Potpisat mirovni sporazum sa Rusijom skinut sankcije.Krenut uzimat njihove resurse opet i odjebat SAD sa zauvijek sa europskog kontinenta.Ali se to nece desit jer su zapadni politicari postali velike Pi…
Pa nije to Rusija pa da moze predsjednik samovoljno takve odluke provoditi. Bez Kongresa nista. Ovo je je samo strasenje demokrata, stvaranje panike.
Zasto bi rusija napala nato clanice , ako ne plate svoj dio od kojeg zavisi nato .... stvarno ne komtam .... niti ima rusija sa natom ista , niti mora voditi brigu oko toga .... svijet je postao jedan veliki cirkus iza koga stoje ljudi koji imaju pare i moc i tajna drustva, nista vise .
razmislja normalno.
Dabogda se raspali ko Yugoslavija u najkrvavijem ratu...
Baš tako
Ono kada bivša priča o tebi.... Treba izdržat sljedećih 9 mjeseci teške propagande pred američke izbore...
I trebate izac vi ste najvise ratova zapoceli na racun natoo saveza ...
Cemu cudenje, postoji dogovor ukoliko si u NATO odredeni procenat BDP-a. Ukoliko to ne ispunjavas nemas zastitiu, letis van itd...
Najmasovnija etnička grupa u SAD su Njemci. Šolc je bio u posjeti Bidenu. Zbog ovoga rečenice o povlačenju iz NATO-a, Trump gubi.
.. ta ti znas
Svi ti Njemci će glasati za Trumpa