Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je Trump veceras mnogo stosta klixe i o velikoj depresiji u SAD...
Jest. Kako je poceo krah berzi niko Kamalu Haris ne pominje. Nevazna ko semafor u GTA.
Trump je važan kao Pera Mitić kada je ostao bez uVeta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta kaze pezic na to sto suniti brane izrael, a mrski siti napadaju; da li je vaznije jel zena smije lakiranih noktiju izaci iz kuce ili pocupanih obrva?
ti si veca budala od njega ako mislis da te sekte imaju ikakve veze sa tim ko koga napada, prati lovu samo
sele fisti kažu: Iranski napad je dogovoren a moje pitanje njima; Šta je sa Jordanom, Egiptom, Saudijom i emiratima koji brane Izrael i skidaju te rakete ? Što ne puste kad je dogovoreno?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zaj... te neko, nije bio napad. Jedino u tvojoj glavi
Pa zar tebe nisu pogodili u uho
Proslo - zaraslo, zaboravilo se....
Koliko je aviona punih kolonijalista napustilo I7R43L?
Narandžasti budi miran nemoj da zovem Kamalu
ali nisi cuo kada si ti bio napadnut
I ja sam čuo da večeras trebam nešto gatiže ali prcništa.
Izbjeglicki val ce preplaviti Evropu
A nisi cuo kad je Izrael vrsio atentate po drugim drzavama?
Zašto iranci nisu mudriji i samo glume da priprenaju aman zaman veliki napad? Redaš makete od kartona na sve strane. Hiljade i hiljade komada.. jesu li toliko naivni u odnosu na ove da ih ne imenujem..
Ve ha bi je nisu suniti već sunitska sekta. Pravi predstavnici sunita su Turci i oni su širili Islam u Europi pa i na Bliskom Istoku. Suniti i Šije ne gaje mržnju ali se razilaze u pogledu prvog halife, a što sigurno jeste trebao biti hz Ali, ali bilo je kako je bilo. Pezić i sve te daije rade za Saudiju, a Saudija radi za Izrael i Ameriku. Nema tu diskusije, vjerujem da će i u Bosni uskoro doći do razilaženja zbog ovih stvari jer su s tom namjerom i umetnuti od strane moćnika.
Ok je donio Islam Turcima?
M R Z I M I Z R A E L I P E D O K A T O L I K E
Cuj, da je on predsjednik? A on raskinuo nuklearni sporazum sa Iranom i preselio ambasadu u Jerusalem...
Kao sto sam vec napisao prije par dana, Izrael zeli uvuci Iran u rat prije izbora... ako Biden reagira zestoko bit ce zadovoljni ali ce Trump komentirati da do rata nebi doslo da je on predsjednik, ako ne reagira onda ce ga Trump kritizirati da je slab predajednik, ovo se sve radi da Trump dodje na vlast i da Nety ostane na vlasti i da Izrael eliminira jedinu opasnost po Izrael. (Ovaj moj post sam kopirao a napisao sam ga prije nekoliko sati!)
Kako je navedeno, znatno je narastao broj siromašnih ljudi u SAD-u, a broj siromašne djece povećao se dvostruko. Stopa siromaštva je sa 7,8% u 2021. porasla na 12,4% u prošloj godini. Stručnjaci smatraju da to pokazuje orijentaciju državne politike. U oružanim napadima u prošloj godini u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) ubijeno je skoro 43.000 ljudi, javlja Anadolu.Sredite svoje dvoriste pa glumite svjetske policajce
Procitajte moje starije postove... Izrael provocira Iran da izazove reakciju i vrati Trumpa kao predsjednika.