Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasična varalica
Trump je klovn i budala bas kakav i prilici za Ameriku
Seoska varalica
patriotizam je posljednje utociste hulja...... jedna velika i svrevremenska izreka......
Nisi daleko od istine
ne valja ni trump ni biden
Mos mislit koje g0vanc3 od covjeka moras bit da se i Putin i Netanyahu nadaju tvojoj pobjedi.
Ne može repatrijacija bez lustracije kao što ne može lustracija bez krvave revolucije. Dakle prvo krvava revolucija, potom potpuna lustracija i na kraju repatrijacija.
Svi diktatori imaju istu spiku
Zajeban Trumpi
Ako pobijedi to znači smak svijeta, kupi kablove, gasi internet.
Žuti Patak zabrinut !
BIDEN 2024 💙💙💙 iako je mogla postojati bolja opcija
ako ne dozivi 2027 imas karmela haris prva zena i eto crnkinja ne mozes bolju opciju imat jer zensko nece nikad dirkatno dobit predsjenicko mjesto
@fbuser1571744682 Hillary Clinton je bukvalno pobijedila na izborima 2016. godine, a SAD će imati ženu predsjednicu kada umru stari fanatici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Biden je u najmanju ruku suzdržan u svom pristupu Izraelu, ali vi znate i ja znam i svi znamo da da je trump predsjednik, SAD ne bi bacale pomoć u Gazu nego bombe. Trump je bio tip koji je nepravedno priznao Jerusalim kao glavni grad Izraela.
Govor prepisao od Sebije haha
Mislis od Dode i Vulicke, od rijeci do rijeci isto prijete
Da postoji 100 imbecila koji glasaju za ovog morona - bilo bi previse. Toliki milioni su ipak totalna havarija jedne nacije koja se smatra najjacom na svijetu.
problem je taj sto imbecili imaju 2 na raspolaganju redovno Business as Usual podesena od strane lobija i sad ti tu kao i mnogdje drugdje imas samo stvar da izaberes manje zlo.... diskutabilno je koje je zlo od dvojice olosa manje.....
Izbori između lošeg i goreg. Ko god pobijedi, SAD su otišle u PM.
Bajden je u najmanju ruku suzdržan u svom pristupu Izraelu, ali vi znate i ja znam i svi znamo da da je trump predsjednik, SAD ne bi bacale pomoć u Gazu nego bombe. Trump je bio tip koji je nepravedno priznao Jerusalim kao glavni grad Izraela.
Svi današnji političari djeluju kao da su stalno na teškim drogama!
Ako pobjedis onda ste nacija idiota
Nevjerovatno koliko idiota se probudilo od 2015. kad se idiot pojavio u predizborima... A sad' doniraju svoju crkavicu da on može plaćati sudske troškove... Nadam se da će mnogi otići u stečaj pomažući mu...
Klasicni smrdljiivi populista, ono kad plašiš krezzubu stoku sitnog zuba a ona ti povjeruje.