Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gumeni metci, drama za oskara...vučko 2...
Ne moraju da se cimaju sa izborima, neka vode Trampa iz bolnice direktno na inauguraciju. Svaka čast Tajnoj službi. Najjača na svetu. U Srbiji prduckaju nešto o Rusima, a američka Tajna služba može da se uporedi još jedino sa Titovim obezbeđenjem i ni sa čim drugim.
Došao Nikola Kavaja, legendarni lovac na Tita, u Beograd devedesetih, pa su organizovali večeru na kojoj je bio i penzionisani pukovnik UDBE koji je bio u Titovom obezbeđenju. Kavaja se napio, pa pričao 2 sata, a pukovnik ćutao. "I onda smo otišli u Meksiko, čekali smo Tita, sve je bilo dobro, samo nigde nismo mogli da kupimo oružje." Pukovnik ugasio cigaretu, srknuo kafu i napokon progovorio: "Znam. Bio sam ja u Meksiku dve nedelje pre vas."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stavi pirsing.
Ako ti ne otcijepiš RS i Kosova, niko neće... Ima čudne ideje
Namjesteno kmeee kmee. Trzajte trumo dolazi buahahahahahahahahah
Više mi je žao Faće
Sad će biti: Nečujem dobro,ali želim da vam kažem..
stvarno nevjerovatno, rece dijete od 10 godina dok drzi automatsku jurisnu pusku
Šta je sa napadačem i gdje je fotografija pobijenog uha. Ti bi ih do sada objavio milion
I to je lahko napraviti kao u filmovima
Trump for president!
Slijedi borba protiv duboke države , oko dva miliona anonimusa spremnih na sve.
Hvala dragom Allahu što je sačuvao Trumpa, ako niste znali da je zlo protiv njega sad znate
Ne mogu da vjerujem koliko ima opranih ljudi i podržavaju Bidena i govore da je ovaj iscenirao a dvije osobe ubijene, oni i dalje podržavaju Bidena skontaj njihov razum koliko je opran da ne znaju šta misle nego misle kako mediji hoče
Kad smo kod pranja, treba prvo pocistiti ispred svojih vrata,,, bez veze ti je prica
Na videu Tramp ruku stavlja na "ranu" ali niti kap krvi nije vidljiva na ruci dok je povlaci i spusta se tijelom prema tlu. Dok dole čuče, tajna sluzba mu pravi "ušnu scenu", poprskuje srvenom substancom po uhu i po faci i onda ga odvode na "sigurno". Na krovu kasnije prikazuju "tijelo" (lutku) ubice... U Americi skoro nikad, ama bas nikad nece prikazati tijela ubijenih osoba.
Hahahagagahahagagaga šta čovjek napisa
Na sta je Amerika spala cirkusant Trump ili gerijatrija Biden, ne zna se sta je gore.
Dragi Bog ga je spasio , zlo je htjelo uništiti ga da nastavi vladati zlo, dragi bog mu okrenu glavu da ga metak okrznu
Da je dojnji dio uha,Tajson bi bio prvi osumnjiceni,,a ovako u gornjem djelu,,hmm mogao bi biti i Suarez,,a opet koji je njegov motiv,nije Amerikanac?,,tesko je sad otkrit iz prve