Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam ko glasa za konja!
Isti profil koji podržava Putina, Lepenicu, AfD, Orbana, Dodika... Mali, frustrirani ljudi, koje je mrzila učiteljica, a "ovi odozgo" im radili spletke da ne napreduju. Ovo je njihov trenutak osvete "elitama", mogu slobodno da mrze, galame, iskaljuju bijes na manjinama...
Srbi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto Kamala će uništiti Izrael taman koliko će ga trump podići!
tako će i biti bez obzira ko pobijedi, zlo zaslužuje nestanak
Aaamiiin za ovo o prestanku postojanja. A haris je ista kao i ti, ako ne i opasnija po čovječanstvo svojim poltronstvom....
Harris
Podlost će ga kraju skupo koštati na izborima.
tako će i biti bez obzira ko pobijedi, zlo zaslužuje nestanak
Od Trampa je veća budala samo Donald Tramp.
jos samo 2 mjeseca bukvalno!
go Trump go
Dibidus golac
Many men, o many men. Nisam ni znao kako je dobra pjesma, dok je ovaj covjek nije napravio opet popularnom.
Samo nek narandžasti nastavi ovako da lupa, prema anketama razlika u korist Kamale se stalno povećava. Džaba mu što ga podržavaju takve veličine kao što su Šešelj, Orban ili Marine Le Pen. I, da ne zaboravim, ruski botovi na klixu.
Ma mozes ti sanjati sta hoces S-trump-ficu, nema od tog nista, samo jezik radi laprda za glasove ;) pita se citav Arapski svijet za to :)
Trebali su Klintona kandidovati. On nam je inače pravo valjao(((((((((( Ne mogu do današnjeg dana da vjerujem da su nas tako lako I bez ikakvog opiranja navukli na tanak led!!! Mene je iskreno stid!!!
S m r a d
Kamala udata za jevreja
Ja, i? Taj nije Izraelac.
Akobogda