Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj isto reklame na obn-u 2011e. "rijesite se bolova u koljenu samo jednim nanosenjem kreme"
Ako mene izaberete za predsjednika, i ja ću okončati rat u Ukrajini. I Kim je amazing predsjednik. A oni što nose vunu, sada glasate za mene.
Za Palestinu sigurno nije spremio mirovni plan
Pa realno nije im Biden nista dobrog donio, pomoc im salje na kapaljku i jedva i niko nije cvrsto stao iza njih a kao podrzavaju ih. jedna drzava kaze smijes pucati mojim oruzjem druga kazes smijes do te i te tacke a salju im škart...dokle, za šta i za koga...
Čim nešto obećava a ne kaže kako znači da laže
Tako si supljiro i u.prvom mandatu,
Da je srece, dosta je vise prolivanja krvi.
ne bojte se Tramp će riješiti sukob jednostavno - Ukrajina će se morati odreći dijela teritorije. Bravo, veoma logična ideja Trampe, odrekneš se sebe i zadovoljiš druge, to je ta logika
A ima i druga solucija, on ce sigurno dici ruke od njih pa onda nece imati nista.Antipatican je lik ali bar znas sta mu je stav, a Biden se dvije godine ganjao oko 60 milijardi da im pomogne za nesto sto je dovoljno dva mjeseca ratovanja
Eto ti ces ga rjesit a nisi sebe u stanju zastitit.
Vezano na hibridni rat politickog Beograda, nasi gradjani trebaju da dignu svijest o tome da hibridni rat nikad nije stao, treba vise brinuti o sebi pa onda i o domovini a manje o Palestini, vakcinama, zvezdama granda, vanzemaljcima... kao sto je Sidran rekao Bosnjak bi trebao da se rodi da dvije glave jednu da mu otfi Care a drugu da skonta zasto su mu je. Niko drugi se nece izboriti za nas, to moramo sami, samo mozak, kultura, sport, edukacija.... i naravno svijest o tome nas moze spasiti.
bla,bla..
Svaki sporazum koji agresoru daje pravo kontrole nad i najmanjim dijelom Ukrajine je čista kapitulacija i poruka agresorima širom svijeta da se nasilje nagrađuje.
Što je najzalosnije 'inteligenti' amerikanci vjeruju Trampovim izjavama. Lahko je rat zaustaviti ali kako objasniti rusima da se povuku iz ukraine.
Glavonja
niko ne zeli rat , vi od rata imate najveci profit. Ne lazi nas vise
Rekao mu 'prodaću vas ko kilu paradajza' Rusima.