Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema tu teorija zavjere .To su fakti ali ovakvo smeće od medija kao vi i ostali mainstream mediji ste u sluzbi istih. Taj stari vampir je ulozio 170 miliona dolara i onda vi smetljarski portal kazete da je teorija zavjere da se uplitao u izbore? Ko je sponzorirao 2014 euromajdanski puč u Kijevu cime je svrgnut legalni Ukrainski predsjednik a doveden ovaj poslušnik Zelenko? pa "open society" ovog istog vampira. On se time i hvalio
Ti se inace bavis novinarskim istrazivanjem .
Pa jevreji i kontrolisu cijeli svijet to svatko zna
Dok je ovakvih starih fosila i tajnih drustava koji regulisu i odredjuju sve sto se desava u svijetu , nema nama , obicnim , pomoci.... kad imas pare i moc , pa ti dosadno , onda hajde da hebemo obicni narod ....fuuuuuuuuuj .
Sta ovaj prica, zet mu jevrej...
Pa svako ima pravo donirati i republikancima i demokratima. I republikancima doniraju razni milioneri. Normalno da ćeš donirati onim politakama s kojima se slažeš. Desničari otkrili toplu vodu i misle da je to neka zavjera.
Ameriku treba da vodi neko sposoban i dobronamjeran ko će spasiti svijet. Jer stvari ne stoje nimalo dobro. Nama je ostalo još desetak godina maksimalno. Budala sve više i više. Na sve strane zveckaju oružjem za masovno uništenje. Samo te grabi i otima. Vojske se gomilaju da vode otimačke agresorske ratove. Riječ ništa ne vrijedi. Ugovor ništa ne vrijedi. Istina i pravda ništa ne vrijede. Samo sila se pita. A Tramp je samo zlo i ništa drugo.
Ono kad Trump drugome drzi lekcije kako ne bi trebalo, a on da moze 10 puta bi vise od bilo koga. Lik koji je jedino dobar za namaknuti sebi sto vise para i provoditi se. Narcisoidan i spreman za novu sezonu zadruge. Bolje to da razmisli i prijavi se.
Biden stariji od vatre!
Blinken, Yellen, Nuland, Garland, Haines, Mayorkas, Cohen, Sherman... Sve zidovi i svi na najvecim pozicijama vlasti u USA. Dodas Sorosa i Zelenskog i dobijes shit show on steroids
Ali Zelensky je nacista, kako to sad da je Zidov? Druze panglu, Zidovi imaju najveci IQ na kugli zemaljskoj, logično da vladaju svijetom. Razlika izmedju prosjeka Zidova i crnaca je je nekih 30. Šta očekuješ? Da se svijet pokori tebi? :D
Bidenovci su morali doći na vlast a i vidimo u Ukrajini zašto
Pa i trump je dosao na vlast parama. Samo sto soros ima vise i zna bolje kome trba dat od ostalih. I hvala mu sto covjeku milijarderu koji nikad nije uplatio feninga poreza ne dozvoljava da dodje na vlast
a koliko si ti ulozio? Isti ste vi potpuno
Zlo u obliku čovjeka Soroš
Prosječan Bošnjo ne zna da je Soroš pomagao Bosnu finansijski još od početka rata i da od tad srpski mainstream mediji, koji su inače poznati po istini, pišu sve najgore o njemu. Ali svejedno, prosječan Bošnjo nasjedne. Pa eto ti, vjeruj onda Trumpu, Orbanu, Dodiku, Informeru i sličnima, jer je to lakše nego skontati vrijednost demokratskog društva i slobodnih medija.
Ti mislis da si pametniji od prosjecnog bosnje a gluplji si od ispod prosjecnog
Kad covjek bira izmedju vas dvojice, bolje da nas nema.