Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je Tramp, jedino kao test inteligencije...nekako fino razdvoji ove idiote koji ga podrzavaju od ostatka svijeta.
kakvi tukci i prevaranti upravljaju svijetom,strasno!!!Ne bitno koja strana, a nepismene ovcice se loze i navijaju, slijede njihove ideale. Dok ti isti mocnici uzivaju i imaju jos vise,obican narod gine.Boze sacuvaj!!!Nisu ni svjesni svoje nesvjesti. Stara izreka kaze: za ideale ginu budale! Nikad vise budala,a manje intelektualaca. Nije ni cudo sto smo na pragu svjetskog rata.
Sve je tačno što si rekao i potpuno se slažem s tvojim komentarom, ali da sam na tvom mjestu poradio bih na svojoj gramatici prije nego što bih kritikovao nekoga da je nepismen 😁
Jedna 3.14zda o drugoj 3.14cki... Za robije, obojica...
Tranap 2024
Nije ni ovaj dobar u glavi.