Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Trump ce stvoriti svoju tzv. Wagner Grupu.
Njemu i jeste cilj da si stvori imunitet zbog krivičnih postupaka i nagradi one što su njemu bliski za to
To je ruska skola, isto kao i chetnici 90-ih, isto kao RS-ovci, isto kao Srbi na Kosovu- u sustini, obezvrijedi sudove, institucije jedne zemlje i unistices zemlju. Nadam se da ce ovaj ludak biti zaustavljen...
Budala i govnar veliki.
Amerika i njena demonkratija, sve u rukama starkelja koji su jednom nogom u grobu.
Kada Tramp pobijedi možda dodje do gradjanskog rata u Americi.Zato Putinovci navijaju za njega. Tu je veliki broj cionista i cionističkih terorista oko Trampa i oni žele raspad Amerike. Izmedju dva zla Trampa i Bajdena manje je zlo Tramp.
Na tviteru svi Amerikanci pišu isto to: od dva zla, manje je zlo Tramp... Bajden je daleko veci zlikovac i satanista, a da ne govorimo o njegovom sinu Hanteru kakav je to sektaš. i šta je sve radio.
Voli Ameriku a uništava joj temelje.
Ja da sam sudija ne bi mi trebao bolji dokaz da ga osudim na dugogodišnju robiju
Svinja ili senilac, kakav izbor Ameriko.