Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi guza
Daj baa otjerajte ovog budalasa
Sa svojim podstanarom imam problema. On živi tu u mojoj glavi. U beloj sobi s zelenim vratima, skriven od pogleda mojih roditelja. Svake večeri dugo pričamo, on mi predlaže čudne stvari, to se ne bi dopalo mojoj majci ona brine za moju budućnost.
Nemojte mi brisat komentar, nadjite kad i gdje je Trump pozvao na nasilne proteste, prosvijetlite nas. Izmedjuostalog, odabir komentara koje ostavljate pokazuje da je dozvoljeno samo misliti onako kako klix redakcija odluci, a to podlijeze tuzbama!
Nemojte mi brisat komentar kmeeeeee
@vrlosamtirealan https://www.nzherald.co.nz/world/us-capitol-riots-footage-of-the-trumps-celebrating-at-rally-before-riots/WDTEATXIWNCCAQ52YPXGMHFMPI/
Trump je samo instrument preko kojeg se zeli napraviti nered u USA. To je jasno kao dan. Mi vidimo marionete ali ne vidimo one koji upravljaju s njima i iskoristavaju ih(nekog samovoljno jer to dopusti a nekog ko i nije svjestan).
🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲 B I D E N 🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲❤🇺🇲
😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁 KMEEEEEEEEEEEE...
Pa naravno da je odobrio, jer da nije - to bi bilo kao da je sam stavio potpis na prijavu protiv sebe po 25.amandmanu. Pokusava djelovati normalno radeci po protokolu, u javnosti.
Znaci odobrio da policija moze bez problema tuci njegovu rulju
Trumpova jedina greška je Twitter. Da nije twittovao ostao bi predsjednik. Al' ne da šejtan mira.
Kratko receno Trump se ukakia....
@ehoo .. samo se primiria.. ovo je za javnost.
Sto bi rekli nasi stari ,,sa sobom se pozabavili,, koliko su drzava u crno zavili malo je sto god im se desi.
Da, sad mora slusat sta mu se kaze hehe
A sad adiiiiooooo,a sad adiiiiooooo,i ko zna,......
Koji je ovo krelac.
sanel stanje redovno kosulja tom ford laminat 9 banki po kvadratu tv paket nikad bolji kanala 250 hiljada