Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusi i Kinezi imaju odriješene ruke 4 godine da rade šta god hoće kad ovaj dođe na vlast.
Koliko koštaju kosti evropskih pripadnika Alijanse koje su ostale u Iraku, Siriji, Kuvajtu i Afganistanu, a iz čega je samo USA profitirala? Putinova marioneta
Po obicaju opet ne govori istinu. Evropa je zajedno više dala Ukrajini od Amerike a pogotovo neke zemlje u odnosu na svoj BDP.
Tacno vala da nije tebe nebi nicega bilo
Populistička priča. Suštinski, USA je NATO. Ako bi neko osjetio nepostojanje NATO-a u formi u kojoj jest, onda je to isključivo USA. Bez saveza sa Evropm USA ne bi bile ni pola onog što jesu.