Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tragično da će ijedan od njih biti predsjednik
Amerika je u totalnom rasulu. Takmice se ko ce se vise ulizati Izraelu.
A Bože dragi i ovim amerima je sve otislo u ... ne zna se ko je veće nono od ove dvojice
Nije ništa otišlo, tako je odavno. Samo su pale maske. Najveću zapadnu demokratiju predvodi mrtav insan, koji ne zna kako se zove, ne odluciva ništa, ništa živo se on ne pita. To znači da se gradjani ništa ne pitaju, DEMOKRATIJA NE POSTOJI. Ovo je hiatorijski dan za sve ljude na planeti, maske su pale.
aipac kad podrž sigurno ćeš pobijediti, svijet vidi kakva se divna demokratija
Islamofob
Eto ko je ovaj . Drže ga cio nisti za m...
Ne donose oni odluke svakako svejedno ko ce biti predsjednik
Sto ne dopustis i Rusiji da zavrsi posao?
Ovima se prikazuje nema srece palestinac !!!!!!
Čuj Biden da dozvoli, pa Biden se ne pita više ni da li moze u WC, a kamoli da se pita oko Palestine, Izraela. Sinoć su sve maske pale. Čuveni slobodni svijet, zapadnu demokratiju, predvodi mrtav čovjek koji ne zna ni kako se zove. Demokratija ne postoji, izbori su farsa, predsjednik se ne pita ništa, gradjani su bez prava isto i gore nego u srednjem vijeku. Zapadna bajka je pukla skroz, džaba im mediji kojima sada pokušavaju da spinuju
Zavrsice obedvoje u Hagu akobogda
Moj jarane, Amerika ima zakon koji kaže: Ako Hag uhapsi Amerikanca ili američkog saveznika, Amerika ima pravo da vojnom silom razvali Hag, uključujući da baci i atomsku na Hag. To ti je stvarnost, a ovo što ti pričaju njihovi mediji i basadori u Bosni već 30 godina je fikcija, bajke, laži.
Trump radi kampanju za Bidena. Ulice su za Palestinu, a ulice dobijaju izbore.
Niđe veze. U Americi procentualno ima veoma malo muslimana, više Jevreja ima nego muslimana, a kršćani pogotovo republikanci su mahom na strani Izraela. To što neko buče sa nekoliko palestinskih zastava doslovno ništa ne znači.
Jevreja ima 2% a Muslimana 1%.
Ovaj Trump o geopolitici pojma nema. Vanjska politika se neće mijenjati u to budite sigurni. Da malo umirimo ove na parizeru.
Rasizam, genocidne namjere i sve ostalo izrečeno, djecu ubijaju i nikom ništa
I sad zato što se Biden pokazao star i nemoćan, trebali bi izabrati patološkog lažova i presuđenog kriminalca, ma hajte
na stranu sve al zasta je zutalj presudjen
A onda ce Parsons biti najveci kritičar Jevreja ,dali bi on mogao iznijeti debatu sa jevrejima americko pitanje broj 1
Ovome zet glavni u kuci
Pa zar im nije dopusteno osim da jos atomsku bace na ono jos malo sirotinje???