Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem u zahvatu , vec u glavama policajaca
Problem je sto mnogi bijelci u Americi vide crnce i dalje kao robove
Na svim stranim portalima stoji vijest da je Trump rekao da je taj zahvat "innocent" što znači da ga opravdava. LP
Zakon treba mijenjati a Amerikanci su dobar narod sto se vidi da izaberu crnog predsjednika cak i druge vjere..
Ameri si jedni obični kreteni
kreteni
dobro si se sjetili. poluobučeni policajci primjenjuju mma zahvate
Previše filmova gledaju ti američki drotovi. Bio sam hapšen 3-4 puta u toj Americi, svaki put sam mogao proći ko Floyd.
@WhoIzYou ...Care i sad problem policajci a ne ti sto si bio cetiri puta hapsen???????? U tome i jeste kvaka sto vi koji ste za hapsenja vama to najvise smeta.....vi bi da vam se tepa i dijele lizalice kad vas hapse. Budi normalan pa neces imati potrebe ni da se kacis s idiotima u uniformama.
gledam u AmeriKKI, mlate policajce skejtbordima, proglašavaju svoje autonomne kvartove u gradovima, ljudi dižu glas, posebno omladina, milina za pogledat .... a kod nas ? omladina ? đe , šta ? sramota me u njihove ime...
Bas me zanimaju komentari, ovo je potez koji se ocekivao od njega, ali pretpostavljam da ce sad komentari biti, kasno je sad, trebao je odmah, bla bla bla. Sta god ovaj covjek napravi, neko mu zamjeri, on ocigledno ne moze nikad nista dobro napravit pa makar radio ono sto se od njega trazi. Sta mediji cine njemu to nije normalno.
Uveo finansijske zabrane iztraziteljima Haskog suda,i clanovima njihove obitelji,ta zabrane ulaska SAD,,zbog toga sto su iztrazivali ratne zlocine americke vojske u afganistanu. Kako kaze ugrozena je sloboda amerikanaca i nedozvoljena razmatranja postupaka vojske.
Ubjedljivo najblesaviji US predsjednik ikada, on misli da se drzava vodi kao privatna kompanija, otpusta ministre kao portire
Metoda gusenja prilikom hapsenja?????
Sa tom izjavom si ae trebao obratiti javnosti drugi dan. Ti pobjegao u skloniste. Bojim se da si gotov,
Ne boj se. Tramp nema konkerenciju ... izbori će biti formalnost.