Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izjavila tukica da UK nikad neće priznati suverenitet Rusije nad Rostovom i Voronjezom 😂😂😂 Mogu mislit Lavrova ... aj ti curo draga uradi selfie na Crvenom trgu i kući. Garant joj poklonio gegrafski atlas. Čuj ozbiljni razgovori.
Oklen ovi botovi najednom?
Pitam se do koga je.
Ameri i englezi zele rat u Evropi, a optuzuju druge. Koji su to pokvarenjaci!
Ova tražila, nećeš vjerovati: da se ruska vojska povuče = sa ruskog teritorija ....mislim gadno samo gadno za zapad i ta propaganda koju ni mačka nebi vjerovala..
Za Ruse važi ono, svi oni koji ne uvažavaju njihov nacionalizam su slijepi, glupi i gluhi. Bitno je da su oni svijetu donijeli demokratiju u pm.
Rusi su nijemi, a i gluhi, a i pogani.