Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije je on uvrijedio, sama je ispala glupa i sad joj krivo. Jadno i čemeno!
Dok svi šalju optimistične poruke, trude se da izglade situaciju, samo Britanci i dalje potpiruju vatru. Nikad neću shvstiti njihovu antislovensku politiku
Ko to u istoriji nije ubijao kraljice i kraljeve? Nisu Amerikanci, ali su popravili sa atentatima na predsjednike.
Nije on uvrijedio vec ti ne znas geografiju ili ti, zemljopis ;)
Opet ovaj Lavor.Pa samo nazaduju u svim poljima.Vazda sami protiv svih.Pametno bi bilo da rujani predju u nato bilo bi bolje hiljadu puta
Ovog lavrova nakon Komšića i Džaferovića svi sprdaju al ne odustaje da pokazuje ruski primitivizam 😎
Nemojte mu zamjeriti otišla mu je velika jaranica Merkalova koji su u dogovoru poslali ovoga slugu Christian Schmidta . Ali i ovaj novi kancelar nastavlja vazalstvo sa Rusijom.
Drugim rijecima nju ne interesuju Ukrajinci, nju interesuju samo interesi VB. Tako i ovdje dodju u SA pa provode svoje interese koji se direktno kose najmanje sa interesima jednog naroda u BiH.
Kakvi ovo rusofili i botovi pišu ovdje, zabrinjavajuće.... Ovaj klix je posto poligon za debille
Ako radi nekoga NIP izgubi izbore bice radi Katice!
Bolje bi vam bilo da se pozabavite što vam "demokratski izabrani Princ" zlostavlja maloljetnice. A koliko ste Rusima bitni je reko Lavrov sve. Oni pričaju samo sa Amerima, Njemcima i Francuzima. Vaše je prošlo.
@Lonac Ne zaboravi da je prvi i najjači saveznik SAD upravo Velika Britanija.
Hahaha