Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Gazu je jedino rjesenje uspostava medjunarodnog tima koji bi je kontrolisao, nesto kao protektorat. Potpuno je demilitarizovati i tako otvoriti svijetu. Izrael nece nikad pristati da se otvori prije nego se demilitarizuje, sto je potpuno razumljivo. Tako bi njena ekonomija buknula kroz veoma kratko vrijeme. Ali to se nece desiti jer Hamas ne zeli da se odrekne moci i povlastica koje ima.
Sto neposalje koji bayraktar? To im je sad najpotrebnije
Naslov bi trebao da bude Šalje ljekove i medicinski tim u egipat. Gaza je zatvorena
Daj Bože da se svi ljekari živi vrate jer zlikovci bombarduju i bolnice i da imaju što manje posla. Ali odredi smrti su na Merkavama i svakog trena čekaju naredbu da krenu u pokolj. Ženevska kovencija više ne važi. Može da radi ko šta hoće još od kraja prošlog stoljeća što smo lično osjetili.
Zasto brko ne posalje bajraktare. Lahko je na kurde slati kad nemaju cim da ih skinu.
Izrael bimbardovao školu, ima mnogo mrtvih i povrijedjenih! https://t.me/haberf/48130
Konacno Elhamdulila
Bravoo.. ima li neko od naših da bi tako postupio? 🇵🇸💔