Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo fajzeruj i moderniraj, to je vrhunac americke medicine!
Nama je ovo ponuđeno prije 7-8 godina, ali ...
Nama je ovo ponuđeno prije 7-8 godina, ali ...
PItali onog ministra Cavusoglu kako vec se zove, sto nikad Turska ne ulaze u BiH kao sto ulaze u susjede on se samo nasmijao i rekao "Gulen" i na kraju nadjem na internetu da Gulen pristalice su po BiH :) i Bosnja brani da ih izruce njima :) Turci i Guleni bas se vole pravo...
Da..... khmmm "vojnog zdravsta" mislim letecih igli :)) i darivanja krvi za crve u zemlji :)
Nisu tri države potpisale, nego dvije države i jedna pokrajina
kosovo je država sviđalo se tebi to ili ne
Velika je steta sto nasa vlada ne zna nista iskoristiti. Sve je ovo otvoreno i nama samo lakse je palamuditi i hejtovati po klixu nego stvarati pritisak na drzavu da sklapa sve moguce sporazume. Napravi tender, skupi pare i kupi dronove, helikoptere, avione, tenkove. Sve te ponude su otvorene BiH bez ikakvih ugovornih klauzola. Albanija, Kosovo, Rumunija, Poljska itd. skupe novac i sve to kupe od Turske.
BTW za turkofobe, Srbiji je zabranjena kupovina dronova, tenkova, helikoptera i raketnih sistema od Turske. BiH, Kosovo, Albanija, Hrvatska, Ceska Republika, Poljska, Rumunija itd. to kupuju na veliko. Zbog zabrane prodaje te vrste oruzja Srbiji, oni to moraju kupovati od Kine.
BiH ne moze kupiti nista dok Dodik i Covic ne pristanu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koji li je od ove dvojice mrčo?
Za Bosnu jos jedna sezona serije o Aliji Zivkovicu
U toj bi mogao Bake i zijaniti, neustrašiv je, a takvi prvi stradaju.
A Turska i BiH pocinju saradnju na polju Merhameta i Serija....
A nama i Hrvati šalju Selame ili selam ti ga !!