Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najacije je bosanac kad komentarise geopoliticku situaciju a uporedo pita je li engleska u ameriku ili je li sandzak kosovo?
Istočne zemlje se moraju ujediniti bez obzira na religiju kako bi zapad bio onemogućen da rovari unutar istih.
Turci su to samo sebe I svoj interes ili pragmaticni do kraja . 300 hiljada Azerbejdzanaca sy proterali iz Azerbejdzana I Turska nije mrdnula prstom iako je Rusija bila toliko slaba da su imali mogucnosti. Evo I sad jedva su dali Azerbejdzancima sredstva da se oslobode. Da ne govorimo o vezama s Srbijom...
Azerbejdzan rijesio Karabah nakon 30 godina. Tako cemo i mi...
@appleUser1665412759 Zato sto Armenija nema prave saveznike i previše se uzda u Rusiju koja gleda samo svoj interes. Da je NATO drzava bilo bi drugačije ali ovako kad hoce da budu neutralni kao Srbija sve ce im bit teze i teze.
Istok se smiruje.
Ima li šta ko iz SDA da prokomentariše i pomene genocid ili se to ne smije kada je u pitanju Turska pa se genocid armena smije negirati...
Bitno da iz SDA ne negiraju genocid u Srebrenici i Prijedoru.,za razliku od MVP Konakovica koji na HRT ne smije reci da je Hrvatska izvršila agresiju i UZP prema Bosni i Hercegovini.
Sad ce ibra u igru🤣🤣🤣, covjek igra, kad sam ja puco ps 2, pes 🥰🥰