Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo *ebe ko koga stigne,ovi partneri sa rusima,pomazu ukrajini,ovi EU pomažu ruse,ne znas ko je sa kim protiv koga i za koga.. sve ludo
baš tako
A Palestina nista ?
Moras prvo nauciti da Palestina niti je clanica UNa, niti posjeduje regularnu vojsku, a pogotovo ne mornaricu koja je obucena za upravljanje takvim brodivima. Mislim da si ovo napisao samo reda radi, bez ikakvog znanja.
Još malo i Ukrajina pobjeđuje!
Kad igra Sarajevo? Zna li se šta? Ako pobede Spartak iz Trnave sa 4+ golova razlike u trećoj utakmici, može li nešto? Šta je bilo sa Lanom Pudar? Vazdušna medalja, jel? Pa šta to znači? Opet nema prve čvrste olimpijske medalje za tako---zvanu BIH?
Pustita pitanja nego, k a k o t i j e m a m a?
Rat je da se krse pravila
Uh, ja procito; olena zelenska, prisustvovala u turskom po kerrnicu....eto sto ti je brzina
Eto to su vam t*rci, fol saveznik Raši, a jaranima iza leđa spletkari
I Rusi su saveznik Turcima, a podrzavaju Dodika da po Bosni negira genocid i SPC da siri mrznju prema nama. Svako gleda sebe.